返回列表 回復 發帖
不如你去问下佢点解要开咁多分身, 冒充人有咩好处仲好
cck_my 發表於 2009-7-7 23:29
大人做大事  ,  佢都冇乜傷到論壇利益 , 連超版都放過佢 ,點解你唔得呢
房  @.@  
比你個表情騙左~
summei0529 發表於 2009-7-7 11:39 PM
點解你睇野咁表面ga?

一個表情就呃佐你?

---------咁我咪精神錯亂????
喵喵喵
没有争论, 只是谈论时事焦点
cck_my 發表於 2009-7-7 11:39 PM
也不要在谈论啦!结果已经有了!请停止了!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
點解你睇野咁表面ga?

一個表情就呃佐你?

---------咁我咪精神錯亂???? ...
feimiao0 發表於 2009-7-7 11:43 PM
你真係好錯亂下哦
我的Instagram是: LuvSumMeiKup: https://instagram.com/luvsummeikup
如果你在国内,可以用一个 app 叫 ark vpn (每天免费使用半小时), 請去關注 (follow). 謝謝! :)

我的微博是: LuvSumMeiKup
請去關注 (follow). 謝謝! ^O^
没有争论, 只是谈论时事焦点
cck_my 發表於 2009-7-7 23:39
冇錯  ,   我都唔會同健吵 , 祇不過睇唔過眼咁打法喳
房  @.@  
你真係好錯亂下哦
summei0529 發表於 2009-7-7 11:45 PM
都幾ga,係人都知啦,不過大家見我short得嚟無傷害人咪無理我lor
喵喵喵
都幾ga,係人都知啦,不過大家見我short得嚟無傷害人咪無理我lor
feimiao0 發表於 2009-7-7 11:46 PM
你做人真係闊達啦﹗﹗﹗

P.S.: how to type "呃"????
我的Instagram是: LuvSumMeiKup: https://instagram.com/luvsummeikup
如果你在国内,可以用一个 app 叫 ark vpn (每天免费使用半小时), 請去關注 (follow). 謝謝! :)

靠,做乜死過來,你的歌我搞掂了

害我現在上不到msn
feimiao0 發表於 2009-7-7 11:39 PM
首歌都是送一半給Summei ga ..^^
管我麽事啊???我的歌這麽勁??嚇倒你msn 端綫阿???Wakaka...
  冇錯  ,   我都唔會同健吵 , 祇不過睇唔過眼咁打法喳
hihihuhu 發表於 2009-7-7 11:46 PM
因为我也不想再提!过去的就有它过去吧!其他的事情我们是处理不来的!我要闪啦!大家晚安!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
     大人做大事  ,  佢都冇乜傷到論壇利益 , 連超版都放過佢 ,點解你唔得呢
hihihuhu 發表於 2009-7-7 11:42 PM
就係冇乜傷到論壇利益 , 超版先会放過佢,因为傷到既係其他会员,唔係我唔得係绝对冇第3次,你应该明白
管我麽事啊???我的歌這麽勁??嚇倒你msn 端綫阿???Wakaka...
yang5301 發表於 2009-7-7 11:48 PM
米up得出就up哦~ 點解無我名傢

也不要在谈论啦!结果已经有了!请停止了!
dicksonkhan 發表於 2009-7-7 11:43 PM
好了, 表面上是有结果, 没有特别事就不再提了!
你做人真係闊達啦﹗﹗﹗

P.S.: how to type "呃"????
summei0529 發表於 2009-7-7 11:48 PM
我做人比較喜歡簡簡單單,唔中意諗太復雜嘅野

ps:我地打字方式唔同,所以我教你唔到
喵喵喵
我做人比較喜歡簡簡單單,唔中意諗太復雜嘅野

ps:我地打字方式唔同,所以我教你唔到
feimiao0 發表於 2009-7-7 11:56 PM
你用手寫版傢?

yang5301 發表於 2009-7-7 11:48 PM
應該係,唉..........
喵喵喵