返回列表 回復 發帖
金樓就係踩中樓主指定的樓層~~!!

每一個版的金樓都唔同, 都係由樓主自己開的

尋晚依度有位贊助人檸檬姐指定响...750~800 樓之間, 會有15個金樓

踩中的人就有大獎金.... ...
viento 發表於 2012-8-1 12:49 AM
咁要係咁吹水先有機會踩到
12079# MoOsKa

You got it~
๑۩۞۩๑  ๑۩۞۩๑
Enjoy The Music!
๑۩۞۩๑ (。◕‿◕。) ๑۩۞۩๑
好悶有無人同我傾吓計= =
MoOsKa 發表於 2012-8-1 01:16 AM
我漏佐你有少少安慰獎。。。
MoOsKa7 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
入嚟多謝輝哥同檸檬姐~~~!!
仲唔到瞓著咗都有安慰獎~~!!!
viento 發表於 2012-8-1 12:45 AM
Viento - 你ge唔係安慰獎。。。。。
得一百萬咁少?
HIDE 發表於 2012-8-1 12:11 AM
包涵。。。。。
MoOsKa 發表於 2012-8-1 01:16 AM
理論上係.....不過依個金樓已經過咗
介紹你去老闆娘的酒館, 果邊仲有金樓可以踩

http://www.tvboxnow.com/thread-2152530-1-1.html
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
SweetLemon 發表於 2012-8-1 07:22 AM
收到, 多謝檸檬姐姐~~~!!!
穷到训唔着
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
SweetLemon 發表於 2012-8-1 07:22 AM
俺的$100000000呢  
穷到训唔着
civicboy1969 發表於 2012-8-1 07:27 AM
點解 0 資產啊 C兄。。。。。
睇你都唔系好擔心個樣。。。。
俺的$100000000呢  
km8000 發表於 2012-8-1 07:33 AM
你居然missed 佐呢度。。。。。下次啦。。。。
檸檬姐姐早晨~~!!
輝哥早晨

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
金樓就係踩中樓主指定的樓層~~!!

每一個版的金樓都唔同, 都係由樓主自己開的

尋晚依度有位贊助人檸檬姐指定响...750~800 樓之間, 會有15個金樓

踩中的人就有大獎金.... ...
viento 發表於 2012-8-1 12:49 AM
風婆婆真親切