返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-15 03:13 PM 發表
小小.... 下午好
Good afternoon mickey

How are you today?
原帖由 小劍聖 於 2009-3-15 03:14 PM 發表

Good afternoon mickey

How are you today?   
见到我吹水就fine 啦..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
眠一眠先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 03:16 PM 發表

嘩型仔喎
Good afternoon Cammy

Thank you
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 03:16 PM 發表

嘩型仔喎
原来cammy喜欢咁既look...
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-15 03:20 PM 發表

原来cammy喜欢咁既look...
甘你钟意点样的LOOK啊???
静悄悄的我走了,正如我静悄悄的来.
原帖由 malsss 於 2009-3-15 03:25 PM 發表

甘你钟意点样的LOOK啊???
好看的?? 要比较吗
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 03:33 PM 發表

我唔中意D人揸住汽球....扮细路
咁............你中意D..成熟男冇着衫D吗
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 03:33 PM 發表

我唔中意D人揸住汽球....扮细路
唔钟意细路, 甘是不是钟意人扮大佬.....
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 03:40 PM 發表

扮大隻呀??
已经好大只啦..不洗扮
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 03:41 PM 發表

一定唔會係你
我都唔是大佬...
原帖由 malsss 於 2009-3-15 03:37 PM 發表

唔钟意细路, 甘是不是钟意人扮大佬.....
扮的会穿啊..要真的
Hello everybody
I'm back
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 03:43 PM 發表

你講邊个呀??GET唔到喎!!
get 不到................ up to u

回應 主任 第 1589 篇文章

只狗拖你返黎啊.....