返回列表 回復 發帖
下個月過數
jjwah 發表於 2010-9-16 01:51 PM
全球華人 萬眾期待 ~~
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
體檢費呢
jjwah 發表於 2010-9-16 01:52 PM
歡迎線上繳費
仲有口水费
civicboy1969 發表於 2010-9-16 02:10 PM
繳費是一種責任,也可以是一種享受,準時繳費是一種支持
COPY我的名句我要收版权费
civicboy1969 發表於 2010-9-16 02:47 PM
事實上我一伸出手就可以繳版权费,但係我有太多顧忌
支持你 ..........一于告佢
km8000 發表於 2010-9-17 01:19 AM
歡迎歡迎
mo o羊多, $$多

又賺二千萬
http://www.tvboxnow.com/redirect ... o=lastpost#lastpost
路是我開,  橋是我起   ......... 點可以唔收費 tvb$ 唔該
km8000 發表於 2010-9-16 06:56 PM
$$是我收的,  唔洗唔該
搶 tvb$ ,   為富不仁,  天地不容   小心小心
km8000 發表於 2010-9-17 09:04 AM
讓貧者越貧,讓富者越富,   天經地義
盛惠 tvb$10000000  
km8000 發表於 2010-9-17 09:06 AM
人是要靠自己的  BUT 有時候有人幫幫助, 事半功倍
咁都似返個人樣........ 今晚就唔追數一次咁多啦
km8000 發表於 2010-9-17 09:27 AM
oh good man, then I see you Monday night .............................. FOOTBALL
天理何在
你看看係看看   ........ 唔好話冇努力工作 成果如何

你還欠我 tvb$10000000 不過今日咁高興唔追你啦
km8000 發表於 2010-9-20 11:40 AM
人間百態~~盡在Tvb
你 d 銀行利息日日倒落海都唔益人 .......

你學學raytian大大啦 .......

俾大家高興吓都好 .........
km8000 發表於 2010-9-20 12:11 PM
你都可以學啦~~
話時話你幾時過 tvb$10000000給我 .........
km8000 發表於 2010-9-20 12:20 PM
等我銀行 max max 果時, Okay
你又來搶 .........
km8000 發表於 2010-9-21 02:58 AM
me 2   我 SURE 十朴你from day 1   促促鎊~~
點解唔問 jacky 攞,  佢係大富翁
km8000 發表於 2010-9-21 07:36 AM
何得何能  蟻民壹個