返回列表 回復 發帖
.今年liverpool好飘拂,输俾垫底球队。今晚客场打斧头帮,又有D玄机。要上TOP 4比较难(要利記上Top 5,趕走車仔)废托过档车仔后,表现同身价真是相差太远,几场落o黎,0score。 ...
rwbosco 發表於 2011-2-27 04:38 PM
今季:
歐聯:
MU
阿仙奴
曼城
熱次
------
歐霸:
利記
---------
咩都無:
車仔
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
今季:
歐聯:
MU
阿仙奴
曼城
熱次
------
歐霸:
利記
---------
咩都無:
車仔
tok 發表於 2011-2-27 17:43
我反而吾睇好热刺,队波下半季开始疲态尽现。
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
West Ham        2 - 0        Liverpool        HT
Parker 22
Ba 45
kstan337 發表於 2011-2-27 10:23 PM
利物普真係呀

仲想打沉車仔,點知所托非人
都係我衰,X記甘既質素,
我都唔應該寄予厚望!
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
簽名被屏蔽
利物普真係呀

仲想打沉車仔,點知所托非人
都係我衰,X記甘既質素,
我都唔應該寄予厚望!
tok 發表於 2011-2-27 23:32
班球员踢到有气无力,可能季初鹤臣操得吾够。
保住前6都偷笑啦。
簽名被屏蔽
Arsenal   1 - 2   Birmingham
kstan337 發表於 2011-2-28 01:57 AM
恭喜伯明汙打破>6年的冠軍[方]
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
睇o黎今年阿仙奴好大机会又是四大皆空,恭喜恭喜。有无发觉阿仙奴班波少左个有霸气o既球员,以前就有帕金同亨利。之后唔多觉有边个,或者班波都仲细。
利物浦就更加唔使讲,可以将距地已经大不如前,传统TOP4无距份咯,MC同HS有机会却而代之。
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
大家好~

我想問一下在這個版怎樣定義為活躍跟未夠活躍? (剛去參加活動被拒 )
大家好~

我想問一下在這個版怎樣定義為活躍跟未夠活躍? (剛去參加活動被拒 )
piron 發表於 2011-4-12 11:38
多參與討論/發帖就可以
發帖已經有很多人做了...

討論...這裡好像沒什麼人發言似的