返回列表 回復 發帖
阿仙奴區急起直追 :019:
原帖由 HIDE 於 2007-10-12 05:24 PM 發表

有國際賽要踢  抖唔得幾耐
只少曼联的队长加里仔可以快点好啊!!:014: :014:
原帖由 ljw1982 於 2007-10-12 05:32 PM 發表

只少曼联的队长加里仔可以快点好啊!!:014: :014:
i also wish him can play early
加利仔再押後復出

【True Reds專訊】缺陣將近七個月的加利尼維爾原定於本週四對利物浦的預備組賽事復出,但據悉他已決定把復出日期押後。

加利尼維爾在去季三月對保頓時,弄傷足踝韌帶,他在夏季時曾進行手術,但往後的大小腿問題卻令他需要繼續養傷。

曼聯下一場預備組賽事會在十月廿四日進行,如果加利需要以預備組賽事來提升狀態,那麼最快也要在十一月才能復出。
加利快点好拉,后防很需要他啊~~~~
用吓基蘭里爾喇, 真係一個不俗嘅球員

有潛質嘅又唔用, 曼聯係咪齋用錢買人就算 ?
加利仔出返黎都無乜用
又老又慢  我建議佢用新人仲好 :onion14:
原帖由 HIDE 於 2007-10-14 08:10 PM 發表
加利仔出返黎都無乜用
又老又慢  我建議佢用新人仲好 :onion14:
agree D....就算复出都一把年级啦.....卑D机会后生仔嘛.....
原帖由 crashersus 於 2007-10-14 09:23 PM 發表

agree D....就算复出都一把年级啦.....卑D机会后生仔嘛.....
totally agree,go home & do something else!!!!
原帖由 wakeup99 於 2007-10-14 09:27 PM 發表

totally agree,go home & do something else!!!!
又5好甘快要拒收山...踢吓后补啦....点讲拒都立下好多汗马功劳...不过是时候让位啦....
原帖由 crashersus 於 2007-10-14 09:35 PM 發表

又5好甘快要拒收山...踢吓后补啦....点讲拒都立下好多汗马功劳...不过是时候让位啦....
不可以这样对我们的队长的啦!:onion31:
原帖由 ljw1982 於 2007-10-14 09:52 PM 發表

不可以这样对我们的队长的啦!:onion31:
自古以来.....长江后狼推前浪啦......看开D啦....
原帖由 HIDE 於 2007-10-12 05:24 PM 發表
阿仙奴區急起直追 :019:
HIDE兄.....边方面阿仙奴追 紧来啊??
原帖由 crashersus 於 2007-10-14 09:59 PM 發表

自古以来.....长江后狼推前浪啦......看开D啦....
长江后狼推前浪是对!不过上个赛季我们能失这么少球,都是因为我们有一条稳定的防线!他就是其中一个啊!!:onion31: :onion31:
原帖由 ljw1982 於 2007-10-14 10:07 PM 發表

长江后狼推前浪是对!不过上个赛季我们能失这么少球,都是因为我们有一条稳定的防线!他就是其中一个啊!!:onion31: :onion31:
系.....上个赛季我们防守系做得5错....不过尼季都OK啦....踢了9场..失2球J...Rio, Vidic, Evra, Van der Sar 都OK...系右后卫人脚好似5够班J....不过5 train D new ppl...how can the new ppl learn ler...rite?