返回列表 回復 發帖
飛一早到手,宜家就等27日了
原帖由 我系一督屎 於 2007-7-21 11:40 PM 發表。
飛一早到手,宜家就等27日了
影D相返黎share啦
嘻嘻
嘻嘻,影到概話無問題。
你就好拉  有得睇 C.朗 傑斯 真人 :014:
米又係甘,成班f去感受下d氣氛姐。
咁又係.  現場氣氛應該好正,
次次見係奧脫福d球迷都係度唱歌.
好鬼有氣勢!!
原帖由 rivaldoliu 於 2007-7-21 10:53 PM 發表。

等开季啦,应该就会好多人一齐上嚟吹水啦
不过我地都比其他果三个版好啦
我地要将mu版打造成tvbnow的招牌板块啊:014:
希望到時唔好好似其他壇咁, 又見針對曼聯嘅 post 喇
原帖由 HIDE 於 2007-7-22 02:02 AM 發表。
咁又係. 現場氣氛應該好正,
次次見係奧脫福d球迷都係度唱歌.
好鬼有氣勢!!
我去過奧脫褔現場睇左幾次波,因為小弟以前住英國~
現場既氣氛真係一流~ 會不停叫united! united! 或者叫rooney rooney!
C朗一掂波就會有好多人企起身~ 因為期待佢又出新招~
入波一刻更加係一流,全場尖叫,大叫...真係好正架~
版主大人有機會一定要去睇一次波! 見到個球場我都已經好high囉!!

評分次數

• HIDE

原帖由 fujimama 於 2007-7-22 03:17 AM 發表。

希望到時唔好好似其他壇咁, 又見針對曼聯嘅 post 喇
希望冇啦~ 但好難講,始終曼聯係最多球迷既球會,亦係最多球迷討厭的球會~
人怕出名豬怕肥嘛~
原帖由 samuel118 於 2007-7-23 02:57 AM 發表。

我去過奧脫褔現場睇左幾次波,因為小弟以前住英國~
現場既氣氛真係一流~ 會不停叫united! united! 或者叫rooney rooney!
C朗一掂波就會有好多人企起身~ 因為期待佢又出新招~
入波一刻更加係一流,全場尖叫,大叫...真 ...
等我讀完書 出黎賺夠錢實去一次.
不過到時 C.朗 朗尼果d都老晒添 ah
原帖由 samuel118 於 2007-7-23 02:58 AM 發表。

希望冇啦~ 但好難講,始終曼聯係最多球迷既球會,亦係最多球迷討厭的球會~
人怕出名豬怕肥嘛~
到時有呢d post pm 我睇睇.  唔好鬧交,
就算回覆都要留意自己既語氣 n 字眼.
原帖由 HIDE 於 2007-7-24 03:07 AM 發表。

到時有呢d post pm 我睇睇.  唔好鬧交,
就算回覆都要留意自己既語氣 n 字眼.
嘿嘿 ~ 版主叫到咯, 我唯有收吓把口喇
今晚 d 人去睇利記, 不過我覺得老樸更掂 ~

一於 ko 富咸後, 再打敗南華奪魁 ~~

廸天奴加油 ~~~
今晚咩利記?!
原帖由 HIDE 於 2007-7-24 10:00 PM 發表。
今晚咩利記?!
英超挑战杯啊,广东体育有直播啊