返回列表 回復 發帖
原帖由 rivaldoliu 於 2007-8-4 10:29 AM 發表。

天盛太贵啦
我净係睇曼联,其他波唔睇
一个赛季理论上就係38*5=190蚊,而且有D场次如果时间唔适合睇唔到,又可以省下。
我宁愿用给天盛D钱去升级到3M AD了
反正第二日又可以down返

而且天盛其他的节目真係好一般,除非佢 ...
佢依家嘅市場對象都係對商戶,個體戶佢地話唔攷慮住,未係主要商業對象........我就放長雙眼睇下佢以後點收科!肯定會改革~
尋晚睇廣体的體育新聞,天盛概ceo話有種付費方式係網上睇英超,可以選擇淨係睇曼聯的所有比賽,不過咩價位就無講。
原帖由 我系一督屎 於 2007-8-4 11:30 AM 發表。
尋晚睇廣体的體育新聞,天盛概ceo話有種付費方式係網上睇英超,可以選擇淨係睇曼聯的所有比賽,不過咩價位就無講。
5蚊场,包月38蚊
為左睇英超,聼日都要去開天盛了
原帖由 我系一督屎 於 2007-8-4 06:07 PM 發表。
哇~~~括出去咁話了卟~~
咁無左廣體我都無得睇英超啵
原帖由 HIDE 於 2007-8-4 08:44 PM 發表。
咁無左廣體我都無得睇英超啵
到時再算啰~~~

依家都係見步行步~~反正,就算無得睇,都有一大班人陪,哈哈~
原帖由 我系一督屎 於 2007-8-4 06:07 PM 發表。
為咗睇曼聯, 我早幾日都走咗去開咗 now broadband ..

不過真係睇個體育台, 其他冇乜好睇 ...

算, 我當捧曼聯場, 同埋做定白金比嗰對父子
呢张帖都沉得好深喔
顶翻起身,顺便发埋本人第400帖
原帖由 rivaldoliu 於 2007-8-14 10:23 AM 發表。
呢张帖都沉得好深喔
顶翻起身,顺便发埋本人第400帖
恭喜晒
刚去了一趟北戴河,没看到
爱一个人好难!爱两个呢?
soli for been late huh...i now come to join u guy to blow water lar......
曼聯第一場就攪到朗尼傷左,又和波,
第二場,C.朗紅牌,又係和波,點算啊。
火焰幫大家庭主路元帥。

點算啊。

主場對熱刺, 對方都係有一大班傷兵 (雖然有好多今仗可以復出)

不過曼聯今仗真係非勝不可

希望以主場氣勢, 可以打開今季勝利之門