返回列表 回復 發帖
原帖由 老弟 於 2007-11-2 11:18 PM 發表
天天来也不成问题~
支持新面孔啊
先握个手
原帖由 老弟 於 2007-11-2 11:27 PM 發表
好的好的~
今晚球赛怎样看??
场波听晚先踢啊,20:45
原帖由 ljw1982 於 2007-11-2 11:33 PM 發表

那rivaldo兄有什么意见关于今天的球啊!!:onion31:
唯一的意见就係曼联必胜!!!!

宜家好头痛啊,连正选阵容张竞猜帖我都未回啊!
刚刚睇到某位兄弟发的新闻,夏格维斯可能又伤……
唉,呢个係曼联呢场钳制阿仙奴中场组织的最关键球员啊……
希望佢没事啦
原帖由 老弟 於 2007-11-2 11:29 PM 發表
不好意思
我是讲
科特布斯  vs  史浩克04
03:20 直播 德甲联赛 科特布斯VS沙尔克04(2730开球)
欧洲足球频道……

http://www.zhibo8.com/呢个网有提供地址,可能有得睇
老兄最好还是Google一下,稳多几个backup
今日曼联版掂啊,152帖,冠绝体育区
终于到星期六了,大战一触即发
曼联必胜
原帖由 HIDE 於 2007-11-3 01:18 AM 發表
估陣容獎金加碼 由 20萬增加到 50萬
太吸引了……
认真考虑1小时再发了……
先训了……
版主都早D休息啦
原帖由 ljw1982 於 2007-11-3 05:36 PM 發表
哈哈哈!!支持你们的看法啊!!
曼联一定赢啊!!:014:
呜呜呜,本来我睇到300楼,林住冲入嚟抢
点知给ljw兄强咗%
目标400……

目标直指400
400:onion05: 、400:onion05: 、400:onion05: 、400:onion05: 、400:onion05: ……
还有半小时……
刚刚吃饱……
今日爆咗400几帖
仲有44分钟,睇下有没有机会500
兄弟,努力啊!
原帖由 老弟 於 2007-11-3 11:18 PM 發表
不是不要~

是比赛完了~

我们要适可而止
哈哈,我地要震动TVB嘛!
曼联赢唔到,起码我地球迷会宜家发帖数赢塞先
原帖由 HIDE 於 2007-11-3 11:52 PM 發表
賽事完結  我都要好好溫書
如果有賽時既話我會抽時間上黎
抽唔到時間既 唔好意思 你地自己討論
有咩問題/要高亮/要獎金 就 pm 我

大家傾得開心d =) ...
版主专心读书啦
我地会有节制地技术型灌水的了
原帖由 green_lemon 於 2007-11-4 02:22 AM 發表
呢張貼 --> 二樓講得真係有d過份。特维斯上季效力 West Ham United 時已經證實咗自己可以適應英超了。目前特维斯既表現都唔錯嘛。。Eduardo,Denilson,Gilberto 三個都係南美洲球員啦。。http://krusty.zedge.net/stati ...
算啦,我地大度D啦
今季阿仙奴係班后生仔争气
如果好似上季咁,估计佢就没声出了
等第二阶段,我地击败佢,tevez入波
我地再翻翻呢张帖出嚟,用行动证明佢的观点係错误的啦
今日阿仙奴D帖数同曼联好接近喔,灌多D先