返回列表 回復 發帖
祝MU fans.....HAPPY 2008...
杰少...welcome back...

回復 #737 ljw1982 的帖子

thanks bro...

ya rite...MU fans...camon...else Arsenal will closer to us laio...
原帖由 ljw1982 於 2008-1-4 12:59 PM 發表

haha... then have to ask more to come to play la.....
有么搞作啊?? 我实掌你....
我都吹埋一份....
原帖由 HIDE 於 2008-1-5 12:33 AM 發表

bro. 你未加碼
甘甘返到屋企...楂左4粒钟喀车...好累啊!!!

依家去加码....多谢HIDE 兄...
原帖由 洛仔 於 2008-1-5 12:38 AM 發表
what is 加码..?
我搞左个游戏...你去玩啦...加码=加钱....
原帖由 HIDE 於 2008-1-5 12:43 AM 發表

sorry  留意唔到
我去搞搞佢  多謝告知
踢拒入曼联fans club....越系hate我地, 就要越support我地....
好啦...HIDE兄...我地当睇5到你灌水...下次5好啦...哈哈...努力奋斗啦...

洛仔,wlt...要做版主,特别系曼联即版喀, 就要多D努力啦, 我地5系浪得虚名喀!!

各位, 早抖啦...听日早D上来讲FA CUP 啦...我等你地...
原帖由 洛仔 於 2008-1-5 01:18 AM 發表
我實上嚟...
我等你...5好FFK啊...
原帖由 洛仔 於 2008-1-5 01:29 AM 發表
FFK  haha新名詞..??

我日日都上嚟ge..

你5好FFK就真...
好啊...keep主啦...到是我在支持你做版主...
原帖由 HIDE 於 2008-1-5 01:31 AM 發表
岩岩有新成員加入
申請 1分鐘後我批左
效率真快
whao..卑果GOOD 你先....么你追我赶系话要训喀拉?? 5舍得我地啊??
原帖由 洛仔 於 2008-1-5 01:36 AM 發表
好啊多謝晒

互相支持la..
er...成人版我无去喀噢...点支持你啊??:onion03:

回復 #909 洛仔 的帖子

你真系要我投啊? 你有无睇我投票即回贴? 去kap kap先啦...

PM我,如果你可以接受我既老实!!!

我5想你浪费左我即一票...
原帖由 HIDE 於 2008-1-5 10:56 AM 發表
ljw1982  2008-1-5 10:55 AM TVB 3500000 元  積分轉出  
crashersus  2008-1-5 10:55 AM TVB 1500000 元  積分轉出
收到D钱啦...5该晒!! 甘我就有多D钱搞活动啦...