返回列表 回復 發帖

[遊戲] [足球天地小遊戲]歐聯16強抽籤估估下

又到歐聯16強的時候了,有時抽到好籤比好波還重要,唔知大家的愛隊今次能否抽到好籤呢?今次由大家一齊估下16強抽籤結果,歡迎大家參加

遊戲:估全部16強抽籤結果,估中最多的"一名"中獎,最先估中者先得( (獎金是估中者獨得tvb$ 5000000)

同樣IP/分身參與遊戲,將俾[扣分]

★★★ 會員留意,每人隻可估一次★★★   

會員回覆後,不得編輯貼子(edit post)如有違者,參賽回帖作廢論

截止時間:16/12 18:00 HKT

評分次數

• HIDE

入圍16強球隊:

首名/次名
熱刺,國際米蘭,
史浩克04,里昂,
曼聯,華倫西亞,
巴塞隆拿,哥本哈根,
拜仁慕尼黑,羅馬,
車路士,馬賽,
皇家馬德里,AC米蘭,
薩克達,阿仙奴
我又估,如無意外應該估中晒的

皇家馬德里 vs 國際米蘭
熱刺 vs AC米蘭
史浩克04 vs 哥本哈根
曼聯 vs 馬賽
巴塞隆拿 vs 阿仙奴
拜仁慕尼黑 vs 華倫西亞
車路士 vs 羅馬
薩克達 vs 里昂
原來獎金打少了一個零

5百萬先正確
個個都有得加分,係我無得加
HIDE 發表於 2010-12-14 01:42 PM
依.........係喎.......又會只係漏左你一個無加到分o既..........

宜家加返,宜家加返
我記得點解無加到喇..............................

我想等抽完有結果先加分比評語
結果:

羅馬 vs 薩克達

AC米蘭 vs 熱刺

華倫西亞 vs 史浩克0404

國際米蘭 vs 拜仁慕尼黑

里昂 vs 皇馬

阿仙奴 vs 巴塞隆拿

馬賽 vs 曼聯

哥本哈根 vs 車路士
我系一督屎 中 0場.......
kstan337 中 2場
zzleezz 中 1場
evilpr0mise 中 2場
ckw4737 中 3場
liu.jackson 中 1場
twinshero 中 3場
ultrabitch 中 1場
scyuen 中 2場
kikideebaby 中 1場
HIDE 中 0場..............
蕪茗 中 2場
k23bb 中 0場...........

唔知有沒有睇錯到呢
估唔到我都中3場,又是最先估中,不過今場我的那個不作計算的
恭喜ckw4737 估中最多和最先估中3場的會員

ckw4737         2 秒前         TVB 5000000 元                 積分轉出

謝謝大家參加[足球天地小遊戲]
actually i correct 4....anyway thx.
ckw4737 發表於 2010-12-17 11:54 PM
原來我真的是看漏左