返回列表 回復 發帖
Please create new way of game .
kstan337 發表於 2011-1-14 21:04
你有咩好提议
你有咩好提议
我系一督屎 發表於 14-1-2011 23:24
如版主5怕麻烦,可以试下,小提议!5知得5得
我就想玩呢个多d,较容易: 估3轮 上下盘,3轮估中2轮,就赢游戏奖金
热刺 vs 曼联
曼联vs伯明翰
布莱克浦vs曼联
估3轮 波膽 ,3轮估中2轮,就赢游戏奖金
(奖金可以就多d,因为好鬼难中,个人估中就赢个人奖金,5好平分奖金)

或者

估3轮 上下盘,以2.5球為分界,3轮估中2轮,就赢游戏奖金,3轮估全中就加个人bonus奖金
(呢个可能容易d,所以奖金可以少d,多人估中就平分奖金)
個人看法唔同意,話明開遊戲就是讓會員有得猜玩及有機取得獎分,
何樂而不為,人人開心,吸引多d愛好者湊熱鬧。如果目的是取高積分,
咁就出d難度高如猜3場波胆,若估全中(Bonus)、中二或得一,
獎分怎分配要版主諗一下。亦可以如jff6000所提出的意見。
不過最終都是一句"easy play easy get money"
如版主5怕麻烦,可以试下,小提议!5知得5得
我就想玩呢个多d,较容易: 估3轮 上下盘,3轮估中2轮,就赢游戏奖金

估3轮 波膽 ,3轮估中2轮,就赢游戏奖金
(奖金可以就多d,因为好鬼难中,个人估中 ...
jff6000 發表於 2011-1-15 00:01
系呢张讨论帖开概小游戏本意系想简单d,多d人中。话明送分嘛
6000兄概提议都吾错,我地可以考虑另开帖俾大家参与。
越简单越好,最紧要是多$又多积分
個人看法唔同意,話明開遊戲就是讓會員有得猜玩及有機取得獎分,
何樂而不為,人人開心,吸引多d愛好者湊熱鬧。如果目的是取高積分,
咁就出d難度高如猜3場波胆,若估全中(Bonus)、中二或得一,
獎分怎分配要版主諗 ...
kikideebaby 發表於 2011-1-15 00:38
第時有左錢都要多啲返黎討論呀  
参加送分小游戏
Goalkeeper: Kuszczak
Defender: Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra
Midfield: Fletcher, Nani , Giggs, Anderson
Forward: Berbatov, Rooney

評分次數

参加送分小游戏

Kuszczak
Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra
Giggs, Fletcher, Anderson, Nani
Rooney, Berbatov

評分次數

我唔係曼迷會員,所以無得參加
不過遊戲好似幾好玩,唔要面都估埋一份
曼聯正選陣容:
van der Sar

Rafael
R. Ferdinand
N. Vidic
P. Evra

D. Fletcher
Anderson
Nani
R. Giggs

D. Berbatov
W. Rooney

評分次數

• 我系一督屎

我覺得曼聯今場真係好大考驗,感覺上仲難應付過車仔,阿仙奴
不過曼聯話晒都係不敗之師,又好多場都好夠運,今場應該坐和望贏
我覺得曼聯今場真係好大考驗,感覺上仲難應付過車仔,阿仙奴
不過曼聯話晒都係不敗之師,又好多場都好夠運,今場應該坐和望贏
huhut6432gj 發表於 2011-1-16 13:01
版主大驾光临,承你贵言
参加送分小游戏

Goalkeeper- Edwin van der Sar
Defender- Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra,
Midfielder- Nani, Fletcher, Anderson, Giggs
Forward- Berbatov, Rooney

紅魔gogogo~!

評分次數

送分小游戏
Goalkeeper-van der Sar
Defender-Rafael,Ferdinand, Vidic,  Evra
Midfielder-Nani, Carrick, Fletcher, Anderson, Giggs
Forward-Rooney

我估曼联由于客场作战关系,有可能排出单前锋战术,尝试在中场上压制热刺的强大中场(范德法特、lennon、bale)

評分次數

MICHAEL WONG
今場要證明我地無作客病!
曼切斯特皇者
紅魔曼聯