返回列表 回復 發帖
哈哈。。唔紧要,你地慢慢吹,等我心血来潮时就会送你地tvb$10000000..
ckhooi74 發表於 2011-3-4 06:34 PM
如果係咁.. 我真係要換相先得啦....

輝哥... 你鐘意三點色泳衣嗎???
有錢人才有錢派,你估是我這些古寒友
tvbckbt 發表於 2011-3-4 06:36 PM
算啦... 囉錢唔緊要... 都要識睇人架... 你打劫著個呢區最大粒架... 我都幫你唔到呀....
輝哥你走先... 我典後.... 呢兩個... 等我應付... 有乜事我頂... 安家費係咁2... 幾十憶得架啦...
咁狼。。
ckhooi74 發表於 2011-3-4 06:43 PM
我十代單傳....... 收小左啦...
哈哈。。你当我系好色既人咩。。
ckhooi74 發表於 2011-3-4 06:39 PM
你話要熱血嘛.. 我諗你睇完三點式點都起火掛...
咁我闪先了。。。
ckhooi74 發表於 2011-3-4 06:44 PM
輝哥... 你咁無義氣...
我人工平點,每日1千萬,連續7日收1億,到期再面議
tvbckbt 發表於 2011-3-4 06:47 PM
算把啦... 都無人同你簽約...
你地唔知辉哥係咩版既版主
cck_my 發表於 2011-3-4 06:53 PM
我當然知啦... 係... tvb 同 david 哥唔知之嘛....
知才好玩,說得笑才好玩,不然不吹水
tvbckbt 發表於 2011-3-4 06:55 PM
唔好出刀.... ..... 和平吹水未算囉...
更改:  你地唔知辉哥以前係咩版既版主
cck_my 發表於 2011-3-4 06:57 PM
咁真係唔知喎....

咁夠竟係乜版主呀...
哈哈。。健仔以前都系版主黎嚄。。
ckhooi74 發表於 2011-3-4 06:59 PM
好呀好呀... 有故仔聽....
我管既正经得多
cck_my 發表於 2011-3-4 07:00 PM
//// 正經.......
18+++++++++
ckhooi74 發表於 2011-3-4 07:02 PM
唔緊要.... 男人係要咁先烕風架....
故中有一千万
cck_my 發表於 2011-3-4 07:03 PM
我估,... 我估... av 無碼原創區...
健仔以前每日都去个度下载架。。
ckhooi74 發表於 2011-3-4 07:14 PM
亞健哥... 佢都幾支持輝哥你喎...