返回列表 回復 發帖
要多少: 80萬
原因: 收利息
要多少:一億
原因:要派錢
*第10000#奖金楼奖金tvb$100000000
特别多谢HIDE 赞助10000#既奖金。。
ckhooi74 發表於 2011-3-1 12:48
要多少:幾多都冇問題
原因:想升級~5想再做原始人
要多少: 1億
原因: 想參與論譠遊戲, 例如: 虛擬賭博區, 模擬寵物區, 江湖浮生記等等
要多少:21.445 億
原因: I have a dream.. 我需要爆戶口 幾次  3x1 4x1 5x1 中 duck 多... 6x1 味中過

多謝
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
要多少:尽量多
原因:我要买功勋做男爵
條骨都無佐lu
ccleebaby         1 秒前         TVB 100000000 元                 積分轉出
唱情歌         1 分鐘前         TVB 10000000 元                 積分轉出
zzleezz         1 分鐘前         TVB 10000000 元                 積分轉出
happy721022         2 分鐘前         TVB 16888888 元                 積分轉出
km8000         2 分鐘前         TVB 30000000 元                 積分轉出
Godspeedman         2 分鐘前         TVB 10000000 元                 積分轉出
崩潰*根據指引技術性灌水
要多少:一億
原因:要派錢

HIDE 發表於 2011-3-28 08:42 PM
一億 你跌都跌左la
謝謝版主的幫忙~

收到嚕~
要多少:21.445 億
原因: I have a dream.. 我需要爆戶口 幾次  3x1 4x1 5x1 中 duck 多... 6x1 味中過

多謝
JackyNelson 發表於 2011-3-28 09:19 PM
理由唔充份 唔合理 重點係我冇咁多
謝謝版主的幫忙~

收到嚕~
happy721022 發表於 2011-3-28 09:47 PM
版主
做咩叫我版主
一億 你跌都跌左la
Lucifеr 發表於 2011-3-28 21:46
但我有合理理由
我无份
條骨都無佐lu

要多少:你中意就好喇~梗係越多越好
原因:
1 彌補下我揾<天龍八部新修版>搞到laptop中毒要format仲係揾唔到既身心創傷
2 有一個靓女話我唔夠本嚮高額區落注..叫我儲多d本....
3 中意分享,貢獻橫跨各版,但係冇乜回報,有時都好心灰意冷...
要多少:你中意就好喇~梗係越多越好
原因:
1 彌補下我揾搞到laptop中毒要format仲係揾唔到既身心創傷
2 HIDE姐話我唔夠本嚮高額區落注..叫我儲多d本....
3 中意分享,貢獻橫跨各版,但係冇乜回 ...
ynotme0626 發表於 2011-3-28 22:00
大佬,唔洗擺我上枱掛