返回列表 回復 發帖
要多少: 多少隨意, 幾萬都幾億都得
原因: 升level, 想賭波無賭本
唔俾無問題, 識多個朋友無壞.
畸形人類研究科
要多少: 3億
原因:我鍾意錢。。。。哈哈哈哈
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
要多少:3億
原因:想快D銀行爆燈,之後學你送錢
你们这样会搞到猎人区没人愿意做任务。。
何不开个基金,让真正有赌的人可以借呢?
但是借了,赢了还是要还,借时要有limit的。。
HKHKdrama 發表於 2011-3-29 12:03 AM
这样只有賭錢人才有得玩
借咗錢仲會還咩。。。。
3000萬?
你買樓,買車,娶老婆 定 買樓,買車,買老婆啊?

chasser42         3 秒前         TVB 30000000 元                 積分轉出
Lucifеr 發表於 2011-3-28 11:02 PM
邊處可有老婆買??請指教!!!!!靚女乎!!!
邊處可有老婆買??請指教!!!!!靚女乎!!!
chasser42 發表於 2011-3-29 01:35 AM
你俾我3000萬,我俾個老婆你。。。。
寫下
要多少:
原因:

合理的會送錢
Lucifеr 發表於 2011-3-28 01:04 PM
要多少:200000000
                                                                                                         原因:最大享受~高额投注区~没闲钱玩(最近输多赢少)本身区部食息都唔够派俾会员
                                                                                                         希望楼主高抬贵手 多谢
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
食息性也
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
好句。。哈哈哈哈哈哈
好句。。哈哈哈哈哈哈
真爱难求 發表於 2011-3-28 01:07 PM
3億
3億
JackyNelson 發表於 2011-3-29 02:19 AM
派錢果個唔系我嘙
3億
JackyNelson 發表於 2011-3-29 02:19 AM
没钱赌有钱派多谢钱钱
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
派錢果個唔系我嘙
真爱难求 發表於 2011-3-28 01:24 PM
寧願要3億    不願食息
你们这样会搞到猎人区没人愿意做任务。。
何不开个基金,让真正有赌的人可以借呢?
但是借了,赢了还是要还,借时要有limit的。。
HKHKdrama 發表於 2011-3-29 12:03 AM
有關系嘅咩?? 即係政府派6千會搞到全香港人辭工???

咩咩咩咩咩基金 同我講有鬼用  同版主講嘛
崩潰*根據指引技術性灌水