返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2007-9-14 12:03 PM 發表

算啦,我礼拜日都要好早起身。:onion03:
因为,个宝贝女话俾学校选为乜野“解说员”,所以一大早7点就要到'芙中'。:onion03:
你女女系芙蓉读书ga??

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
大家好...以後大家可以一齊坐埋吹水啦..:onion14:
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-14 04:08 PM 發表

你女女系芙蓉读书ga??
系啊。。。。。。。。。。
读紧初一。。。。。。。。。。。。:014:
原帖由 vwwo 於 2007-9-14 04:25 PM 發表

系啊。。。。。。。。。。
读紧初一。。。。。。。。。。。。:014:
点解甘奇怪吾系同你一起住既??

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-14 04:28 PM 發表

点解甘奇怪吾系同你一起住既??
拒住宿舍。。。。。。。。。:onion05:
原帖由 vwwo 於 2007-9-14 04:34 PM 發表

拒住宿舍。。。。。。。。。:onion05:
原来如此!!
多几年你女女读完书出黎你就安乐啦!!:014:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-14 04:42 PM 發表

原来如此!!
多几年你女女读完书出黎你就安乐啦!!:014:
果个啊。。。。。。。。。。。。。。。。。。

好似话,仲要等多好几年。。。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2007-9-14 04:53 PM 發表

果个啊。。。。。。。。。。。。。。。。。。

好似话,仲要等多好几年。。。。。。。。。。
据识得以学业为重,真系感到恩惠!!

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-14 04:55 PM 發表

据识得以学业为重,真系感到恩惠!!
闭在,拒仲未定性。
一时一样!
i finish exam come back liao!!!
wahahahah!!!
syok
finally finish liao

回復 #122 餅乾 的帖子

好啊。。我等你~~~~餅乾

一定好好味。。呵呵。。。又係甜心既

回復 #130 marcus0828 的帖子

考成點啊。。。。

有幾個A啊!!!

回復 #132 sunnyx 的帖子

the result need wait for 2 weeks later!!!
haizz!!
but i know not good!!!!

no body here!!
haizz!!

回復 #134 marcus0828 的帖子