返回列表 回復 發帖
做左咁多年老二都未發神經佢都算勁架喇..
畸形人類研究科
呢棣野就梗架啦, 不過佢響球隊既地位應該好高囉..
畸形人類研究科
尋晚坐緊飛機睇唔到
畸形人類研究科
利迷进来报到,大家好
kenttss 發表於 2011-4-23 06:50 PM
歡迎你Kent哥,多D上嚟吹水啦. 我這幾天響外國不能常上網, 回來一定會常常響度既
畸形人類研究科
放假我都會少吹d
piron 發表於 2011-4-26 09:42 AM
唔好啦大佬, 呢幾日都無人響度冷冷清清喇
畸形人類研究科
車仔越追越近, 紅藍大戰一定精彩囉
畸形人類研究科
無諗過會輸俾兵工廠...
紅軍追平熱刺...仲差一場!!
畸形人類研究科
你地同我地一樣, 都要靠自己, 你地一定要贏車仔我地一定要拔刺!!
畸形人類研究科
車仔都唔係特別勁加上作客, 如果繼續出費托你地就有機
畸形人類研究科
杜奧巴真係好fit, 如果唔係早幾場無啦啦唔出佢打正選可能老早追左上嚟..
畸形人類研究科
let see who we get next season
eunos 發表於 2011-5-3 10:48 PM
We should aim for the top 3-4 next season and right now most important is to beat the SPURS!!!!
畸形人類研究科
睇上半場個陣已經覺得唔妥, 控球低到得 22% 都試過
有段時間有少少起色, 不過始終都係攻唔入

失個球見到 Ramsey 空晒舉埋手都冇人mark, 雲逹沙已經飛到盡, 失都冇野好講

熱刺個場只球證好有問題, 2球波 ...
piron 發表於 2011-5-3 10:31 AM
今晚對史浩克點睇先, 費sir好似有d擔心喎...
畸形人類研究科
入黎踩踩先
son008 發表於 2011-5-3 11:40 PM
歡迎光臨! 是另一位香港紅軍迷嗎?
畸形人類研究科
可能仲狗d, 小輸一球晉級
畸形人類研究科
我又唔覺得04有本事作客贏番兩粒喎...
畸形人類研究科