返回列表 回復 發帖
原帖由 ljw1982 於 2007-9-21 12:47 PM 發表

那叫Admin去找这样的program啦!!
<---  你又改左你個頭像?

原帖由 woofy 於 2007-9-21 12:49 PM 發表
是啊!!想你们投我做VIP嘛!!
原帖由 ljw1982 於 2007-9-21 12:51 PM 發表

是啊!!想你们投我做VIP嘛!!
咁我去投你一票啦!

原帖由 woofy 於 2007-9-21 12:54 PM 發表

咁我去投你一票啦!
多谢洒!!
原帖由 woofy 於 2007-9-21 12:54 PM 發表

咁我去投你一票啦!
股票天后 ,甘得闲既:onion05: ,无去看往个股市架。。
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-9-21 01:04 PM 發表

股票天后 ,甘得闲既:onion05: ,无去看往个股市架。。
股票天后要来专变成足球天后啦~~~~~~
有没有赌球啊??jacky
股票天后WOOFY。。有没有股票内幕消息呀。。????
原帖由 canz85 於 2007-9-21 01:07 PM 發表

股票天后要来专变成足球天后啦~~~~~~
哈哈哈哈哈哈!好一个足球天后。。
大家好吗?
原帖由 ljw1982 於 2007-9-21 01:08 PM 發表
有没有赌球啊??jacky
無呀!我都不six 赌。。。:019:
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-9-21 01:14 PM 發表

無呀!我都不six 赌。。。:019:
得闲,叫靓姐教你啦。。昨晚她有try赌少少50蚊。。。
原帖由 canz85 於 2007-9-21 01:21 PM 發表

得闲,叫靓姐教你啦。。昨晚她有try赌少少50蚊。。。
大姐大去赌球 ,是不是真架!:019:
大家好吗?
股票天后? 足球天后? 乜我多左咁多花名既?
有錢咪買最貴個幾隻股囉!
冇錢就留意"虛擬股市討論區"啦! 買將會注資個d股

原帖由 woofy 於 2007-9-21 01:26 PM 發表
股票天后? 足球天后? 乜我多左咁多花名既?
有錢咪買最貴個幾隻股囉!
冇錢就留意"虛擬股市討論區"啦! 買將會注資個d股
多谢。。。股票天后的tips.....上一次的RESET 没有影响到你的股meh????
原帖由 canz85 於 2007-9-21 01:29 PM 發表

多谢。。。股票天后的tips.....上一次的RESET 没有影响到你的股meh????
有呀!!
不過我再從新來過囉 :onion31:

Goodnight everybody! :sleeps: