返回列表 回復 發帖
斷估無辛苦, 無玩好多年喇..
go2david 發表於 2011-8-6 10:19 AM
你幾隻都唔錯
尋晚做左半粒鐘功課先揀出嚟..十幾年無掂多謝大佬你又帶我出關..
go2david 發表於 2011-8-6 10:27 AM
希望又提高到你興趣
系咯。。希望大家好好运啦~赢多D
wathehellqq 發表於 2011-8-6 10:25 AM
做「大馬主」最緊要, 有勳章
呢度玩下無所謂, 真銀就咪喇, 俾人斬死都似
go2david 發表於 2011-8-6 10:38 AM
遲D有虛擬投注, 你又可以過下心癮
是吗。。多谢
wathehellqq 發表於 2011-8-6 10:44 AM
不過如果我參加, 冠軍一定係我
點解....點解要迫我賭.....
go2david 發表於 2011-8-6 10:50 AM
因為我有把鎗指住你
那么嚣张 。。好彩你不可以参加
wathehellqq 發表於 2011-8-6 10:52 AM
我去賭真錢贏一樣姐
賭仔個個都係咁, 贏錢牙斬斬, meet飛媽媽聱...
go2david 發表於 2011-8-6 11:03 AM
贏錢梗係牙斬斬 我無meet飛好耐lu ..........因為用電腦投注
証明我地真係唔同年代
go2david 發表於 2011-8-6 11:10 AM
我1978年開始賭馬, 祿怡, 金禧皇冠, 孫悟空, 大成功...............
賭左三十幾年好彩你無玩...
我好記得第一條贏大錢Q係勁歌搭好趣....唔知八八定八九
go2david 發表於 2011-8-6 11:17 AM
知就好啦

落街食d野先, cu
任何未買馬人士買馬前請到此處查閱已被購買馬匹名單:
http://tvboxnow.com/thread-1582449-1-1.html
cu好多年無同人吹過馬仔終於有人明我講乜
go2david 發表於 2011-8-6 11:44 AM
我以為呢到無人賭馬
我依家無玩lu, 咩都唔賭..
以前時間多星期一睇排位, 星期二睇隔夜賠率, 星期三落飛, 星期四又再睇排位...其實都幾充實..
go2david 發表於 2011-8-6 12:21 PM
依家星期一煮飯, 星期二洗衫, 星期三熨衫, 星期四又再煮飯....都好充實
不過依家好似多人玩足球少左人玩馬仔囉
以前聽d人講馬都可以講好多年...好似同德, 足球, 快樂八十...
go2david 發表於 2011-8-6 12:29 PM
足球有90分鐘叫糊, 馬仔得分令鐘定輸贏, 可能係咁掛
對我黎講馬仔最大問題係...........隻隻都一樣樣............唔識點睇
huhut6432gj 發表於 2011-8-6 12:35 PM
唔識點睇唔係問題, 最緊要有錢