返回列表 回復 發帖
賭仔個個都係咁, 贏錢牙斬斬, meet飛媽媽聱...
go2david 發表於 2011-8-6 11:03 AM
贏錢梗係牙斬斬 我無meet飛好耐lu ..........因為用電腦投注
贏錢梗係牙斬斬 我無meet飛好耐lu ..........因為用電腦投注
威猛哥 發表於 2011-8-6 11:09 AM
証明我地真係唔同年代
畸形人類研究科
証明我地真係唔同年代
go2david 發表於 2011-8-6 11:10 AM
我1978年開始賭馬, 祿怡, 金禧皇冠, 孫悟空, 大成功...............
我1978年開始賭馬, 祿怡, 金禧皇冠, 孫悟空, 大成功...............
威猛哥 發表於 2011-8-6 11:15 AM
賭左三十幾年好彩你無玩...
我好記得第一條贏大錢Q係勁歌搭好趣....唔知八八定八九
畸形人類研究科
威猛哥 發表於 2011-8-6 11:15 AM
祿怡.................真真正正的馬王!!
畸形人類研究科
賭左三十幾年好彩你無玩...
我好記得第一條贏大錢Q係勁歌搭好趣....唔知八八定八九
go2david 發表於 2011-8-6 11:17 AM
知就好啦

落街食d野先, cu
cu好多年無同人吹過馬仔終於有人明我講乜
畸形人類研究科
任何未買馬人士買馬前請到此處查閱已被購買馬匹名單:
http://tvboxnow.com/thread-1582449-1-1.html
cu好多年無同人吹過馬仔終於有人明我講乜
go2david 發表於 2011-8-6 11:44 AM
我以為呢到無人賭馬
我依家無玩lu, 咩都唔賭..
以前時間多星期一睇排位, 星期二睇隔夜賠率, 星期三落飛, 星期四又再睇排位...其實都幾充實..
畸形人類研究科
我依家無玩lu, 咩都唔賭..
以前時間多星期一睇排位, 星期二睇隔夜賠率, 星期三落飛, 星期四又再睇排位...其實都幾充實..
go2david 發表於 2011-8-6 12:21 PM
依家星期一煮飯, 星期二洗衫, 星期三熨衫, 星期四又再煮飯....都好充實
依家星期一煮飯, 星期二洗衫, 星期三熨衫, 星期四又再煮飯....都好充實
威猛哥 發表於 2011-8-6 12:25 PM
我就星期一OT, 星期二OT, 星期三OT, 星期四又再OT....一樣好充實
畸形人類研究科
不過依家好似多人玩足球少左人玩馬仔囉
以前聽d人講馬都可以講好多年...好似同德, 足球, 快樂八十...
畸形人類研究科
不過依家好似多人玩足球少左人玩馬仔囉
以前聽d人講馬都可以講好多年...好似同德, 足球, 快樂八十...
go2david 發表於 2011-8-6 12:29 PM
足球有90分鐘叫糊, 馬仔得分令鐘定輸贏, 可能係咁掛
足球有90分鐘叫糊, 馬仔得分令鐘定輸贏, 可能係咁掛
威猛哥 發表於 2011-8-6 12:33 PM
對我黎講馬仔最大問題係...........隻隻都一樣樣............唔識點睇