返回列表 回復 發帖
Buy David
收到
威猛哥 發表於 2011-8-6 01:18 PM
Thanks 威哥
chowold2 都識馬仔????????????
以前玩過
个个吾出街系度打等吹马经
唔识赌马斋睇
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
原來死仔David買左甜將L354,攪到要我改
我系一督屎 發表於 2011-8-6 01:29 PM
今晚有人約我食飯架,不過又有波睇,都唔知去唔去好
唔识赌马斋睇
civicboy1969 發表於 2011-8-6 01:32 PM
唔準齋睇

快d買,你都要玩
我系一督屎 發表於 2011-8-6 01:29 PM
我都係睇人地吹,我唔多識
今晚有人約我食飯架,不過又有波睇,都唔知去唔去好
huhut6432gj 發表於 2011-8-6 13:34
边食边睇
我都係睇人地吹,我唔多識
chowold2 發表於 2011-8-6 13:39
吹吹下就识
原來死仔David買左甜將L354,攪到要我改
chowold2 發表於 2011-8-6 01:34 PM
同你say左sorry啦
畸形人類研究科
馬主: civicboy1969
購買馬匹:
1班(101分或以上) -- $2,500,000
飛銀動力        L257      110
2班(81 -> 100分) -- $1,200,000
手風順        M103        100
喜競寶寶     M121        088
滿地金        M233        083
運財童子 5 秒前 TVB 6100000 元  積分轉出
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
馬主: civicboy1969
購買馬匹:
1班(101分或以上) -- $2,500,000
飛銀動力        L257      110
2班(81 -> 100分) -- $1,200,000
手風順        M103        100
喜競寶寶     M121        088
滿地金        M233   ...
civicboy1969 發表於 2011-8-7 12:49 AM
已處理