返回列表 回復 發帖

「虛擬馬主」購馬 結束 !

開始購買日期時間 :

6/8/2011 00:01

結束購買日期時間 :

22/8/2011 23:59

以先到先得方式購買.
過數給 : 運財童子

方式如下:
1.到 銀行 » 積分交易

3.密碼 --> 輸入 Login TVBNOW 論壇 Password

4. 發送到 --> 輸入過數俾邊個

5. TVB--> 輸入你買幾多tvb錢

6. 附言--> 無需理會

7. 提交 --> 確定資料無誤後按提交
     請大家記住copy低時間 因為回帖時需要過數記錄 以下係例子
      chu553358         2008-10-9 12:49 AM         tvb 50 元               積分轉出

馬匹價錢(記得參閱手冊)
1班(101分或以上) -- $2,500,000 tvb
2班(81 -> 100分) -- $1,200,000 tvb
3班(61 -> 80分) --   $500,000 tvb
4班(41 -> 60分) --   $300,000 tvb
5班(0 -> 40分) --     $150,000 tvb

格式如下:

馬主: 威猛哥
購買馬匹:

第1班 : AAA, BBB
第2班 : CCC, DDD, EEE
第3班 : FFF, GGG
第4班 : XXX, YYY, ZZZ

總數10匹, 總金額: $$$$$$$

運財童子         2011-1-8 12:49 AM         tvb $$$$$$$ 元               積分轉出

如果參與者有任何異議,版主有權保留最終決定

評分次數

没问题!!!完全支持!!!
pshum63 發表於 2011-8-1 12:05 PM
記得閱讀手冊至好買呀
$2,500,000
系咪250万TVB元呀
civicboy1969 發表於 2011-8-1 09:48 PM
係呀係呀, 我漏了
咁平依区咁多富豪俾人买嗮啦,几时轮到我
civicboy1969 發表於 2011-8-1 10:32 PM
先到先得, 最多買10隻, 又點可以買得晒, 而且每一個班次有大量選擇, 你唔駛擔心.
第2班 : 1 匹  金鎸龍華 90分
第3班 : 2 匹  活力名寶 79分  熊英雄 75分
第4班 : 4 匹  明海光輝 58分  正榮 56分  白蹄烏 54分 金鑾大殿 49分
第5班 : 2 匹  兵奇臨 26分    確有心得 20分 ...
pshum63 發表於 2011-8-3 01:35 AM
6/8 先至開始, 只好唔算
因我搬家~~可能无电脑用所以先发!!!!
pshum63 發表於 2011-8-4 11:47 AM
原來係咁. 咁我keep住你揀果d. 特許批准你提早, 咁你再send 3,700,000去運財童子到.
第一班:軍事攻略(123) , 共創未來(112) , 飛闖(109) , 卡達聖(107)

第二班:牛精巨星(085) , 喜蓮智星(087) , 一定爆(094)

第三班:天賜福星(072) , 魔幻大師(080) , 勁闖駒(073)

ok ...
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 08:31 PM
同一班最多3隻咋, 小心呀
收到
你系米应该开过张新贴专门用黎买马,呢张帖甘乱我怕你睇到眼花。
我系一督屎 發表於 2011-8-5 10:53 PM
我真係會眼花咖, 不過我真係會抄去一個新帖, 顯示你地的選擇. 不過我唔可以24小時stand by, 暫時希望你地忍耐一下.
又或者你地可以加大d字->5, 上埋色, 就易分別.
威哥,我想簡新馬呀
不過搵唔到既,你有無link比我呀,thx
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 11:20 PM
新馬? 即係邊類型新馬呢? 上季跑新馬賽果d?
第二班:俊鬥仕 (97) , 醒目精英 (82)

第四班:莫己若(54)

我買e3隻

合共2,700,000
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 11:26 PM
兩隻阿叻
我記得季初好似好多新馬比賽,有時only得4隻跑,想試下做第一個拉頭馬

不過算啦,買左3隻,係上面果貼,thx
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 11:28 PM
新馬未插班無評分果d都無得買, 1-5班馬丫碼

00:01前無人異議就係你買, 記得到時磅水
威猛哥, 问下你系咪真系5可以买同人地一样既马啊?
真系5识马,但又懒得去学/研究。。。
其实只想参与玩下咋
jff6000 發表於 2011-8-5 11:33 PM
唔駛急, 我遲d有馬推出俾大家買, 你可以到時再揀

評分次數

• jff6000

請問係度買馬嗎?
k23bb 發表於 2011-8-5 11:44 PM
呢到
就系懒得去拣
又5知系咩班既马
念住跟人买一样既就5驶烦
jff6000 發表於 2011-8-5 11:50 PM
咁幾難幫到你喎, 你唯有信任我推出果d囉, 又或者你問下d會友
開始 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!