返回列表 回復 發帖
唔好簡佢果d喇 8歲馬都夠膽死比你
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 11:11 AM
我d馬幾歲....太老要換換
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
10%無奶油無呀?
威猛哥 發表於 2011-8-5 11:14 AM
冇奶油冇 你地頭 你地頭
威猛哥         2 秒前         TVB 10000000 元                 積分轉出
唔好簡佢果d喇 8歲馬都夠膽死比你
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 11:11 AM
死o左............買過只......
閒話一句 (K217) 6歲
君子一言 6歲
雄心威龍 5歲

勁高手 5歲
續領風騷 3歲

隻隻都當打呀
其他d唔搵喇,都好煩下架
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 11:18 AM
想唔贏都幾頭癢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
你钟意老马架
jff6000 發表於 2011-8-5 11:21 AM
多經驗
不可以換, 限期內只可以買
威猛哥 發表於 2011-8-5 11:22 AM
我以為可以換....e鍋福佳啦
你d过数纪录最好系贴系 馬主名單及所選馬匹 呢张贴度
我系一督屎 發表於 2011-8-5 11:25 AM
d过数$$..最好比我...幫你手去投資....
你比$我,我可以同你買左d無用既馬
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 11:27 AM
又1億

我還有個朋友,佢係賭神.............藍海
俾你败晒米死
我系一督屎 發表於 2011-8-5 11:29 AM
威猛哥重有幾個大財團backup
甘再加买 唔好意思,麻烦你

馬主: jff6000
購買馬匹:
第1班 : 萬事佳(116),加州萬里(123)
總數2匹, 總金額:  TVB 5000000 元

運財童子 2 秒前 TVB 2600000 元  積分轉出  
運財童子 3 分鐘前 TVB 2400000 ...
jff6000 發表於 2011-8-5 11:35 AM
每班max 3匹  叫威猛哥幫幫手換2匹

評分次數

• jff6000

同會友交換就得
威猛哥 發表於 2011-8-5 11:30 AM
會友

初見傾心 :  - 再見痴心   - 無見傷心 - 結果痛心

算啦。。当跌左500
jff6000 發表於 2011-8-5 11:40 AM
叫威猛哥幫幫手換2匹
怎样玩ga?
wathehellqq 發表於 2011-8-5 11:53 AM
「虛擬馬主」手冊.
请问哪里可以看马呢?想买马
wathehellqq 發表於 2011-8-5 12:04 PM

2011-2012 馬匹最新評分
第1班 :  點心 H226 125  - SOLD