返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2007-9-25 07:56 PM 發表

wahaha... 我都要提防杰少先得...
今晚好多人買liv & ars
哈哈哈!小心点啊!哈哈哈!
原帖由 ed_teck 於 2007-9-25 07:56 PM 發表

wahaha... 我都要提防杰少先得...
今晚好多人買liv & ars
是呀。。。不过两队都有可能放RESERVE PLAYER。。。。有可能会输,因为ARS最近每次都给人家赢盘
原帖由 lcw1234 於 2007-9-25 07:59 PM 發表
吹水我就犀利啦..........
你di无好听我仙家甘多啊......
害人+......
如果我得给话就无洗到e+都没女朋友啦
要还是不要吧了啦,马口那么多女~~~~LCW兄。 现代有一名句"有钱或有势,怕没女呀"
原帖由 canz85 於 2007-9-25 08:00 PM 發表

是呀。。。不过两队都有可能放RESERVE PLAYER。。。。有可能会输,因为ARS最近每次都给人家赢盘
覺得兩隊都放唔多.. 小勝應該唔成問題..
家陣亂世之中, 佢地應該唔會放棄任何獎盃, 隨時都會面對四大皆空的局面..
原帖由 lcw1234 於 2007-9-25 07:59 PM 發表
吹水我就犀利啦..........
你di无好听我仙家甘多啊......
害人+......
如果我得给话就无洗到e+都没女朋友啦
馬口好多印度妞啊..
原帖由 ed_teck 於 2007-9-25 08:04 PM 發表

家陣亂世之中, 佢地應該唔會放棄任何獎盃, 隨時都會面對四大皆空的局面..
会不会啊!我想他们之间会有一队会输。
原帖由 ed_teck 於 2007-9-25 08:04 PM 發表

都是的~~~~现在的球队实力都很平均~~~~呀"PENING"
原帖由 ed_teck 於 2007-9-25 08:05 PM 發表

馬口好多印度妞啊..
那lcw兄,就是印度。。。
原帖由 ljw1982 於 2007-9-25 08:08 PM 發表

会不会啊!我想他们之间会有一队会输。
當然冇實贏的可能, 都係斷估ga..

回復 #34 ed_teck 的帖子

大家睇定di个势先啦..........
好多人烧到手左罗......
e+仲没明朗啊,都不识赌左....
原帖由 ed_teck 於 2007-9-25 08:05 PM 發表

馬口好多印度妞啊..
好呀印度妹~~~~
原帖由 lcw1234 於 2007-9-25 08:12 PM 發表
係啊.. 好多時候我都係最後一分鐘先落注..
原帖由 lcw1234 於 2007-9-25 08:12 PM 發表
LCW兄。。。今晚决定收手呀????
要洗白白左......
跟着去晒月光罗~~~~~
886every 1!!!!!!!!
係度講咩~~
開賭呀~~~