返回列表 回復 發帖

我家大肥波好好抱

大臭腳一隻

給女兒抱得不情願

怎麼越減肥越覺肥﹖

評分次數

• k23bb

oh my god...波子好似越來越大隻了~!
1st pic...它的後腿影得太隻啦~!
係時候要改名....叫巨波~

評分次數

• k23bb

1st pic...它的後腿影得太大隻啦~!
對呀~我以前提過波子會用隻大臭腳(dum)地﹗(dum)到朴朴聲好鬼大聲㗎﹗
抱住有對比反覺得波子唔太肥,可能我曾經見過比波子更肥嘅兔仔
波子可能因為毛厚,所以望落感覺好似好大份,但本身波子個品種身形都係唔細
OK嘅~唔算話肥得太過

評分次數

• k23bb

[quote]抱住有對比反覺得波子唔太肥,可能我曾經見過比波子更肥嘅兔仔
波子可能因為毛厚,所以望落感覺好似好大份,但本身波子個品種身形都係唔細
OK嘅~唔算話肥得太過 ...
dxd~好耐無見你嘅影蹤~乜你咁厚道話波子唔肥﹗可能賣兔仔個sales呃鬼我﹐話波子唔會太大﹐所以現在日日望住佢就覺得佢似巨獸囉﹗
其實你講得岩﹐佢唔係咁肥啫~佢著住件名貴皮草之嘛﹗靚料呀嘛~

評分次數

• k23bb

dxd~好耐無見你嘅影蹤~乜你咁厚道話 ...
maye2328 發表於 2011-8-18 03:46 AM
係~最近比較忙,所以小左入黎

我好耐前養過隻大白兔,真係比波子更肥
可能賣兔仔個sales呃鬼我﹐話波子唔會太大﹐所以現在日日望住佢就覺得佢似巨獸囉
可能真係個sales呃鬼你,你可在網絡留意一下,其他人所養既同類品種體形都係咁上下
其實你講得岩﹐佢唔係咁肥啫~佢著住件名貴皮草之嘛﹗靚料呀嘛~
而家一件起碼要幾萬,你e件仲識一日一日長大,計起上黎都幾好賺

冬天暖腳真係
係~最近比較忙,所以小左入黎

而家一件起碼要幾萬,你e件仲識一日一日長大
dxb 發表於 2011-8-18 10:57 AM

冬天暖腳真係

隻死仔最中意(chi)我個大女~當佢打令咁又抱又錫(係兔錫人)﹗當我係送飯執屎工人咋﹗同我暖腳~都好難﹗
抱住黎影,感覺比係地上仲大,仲有隻大臭腳
仲有隻大臭腳
k23bb 發表於 2011-8-18 07:49 PM [/quote]
點只隻腳~個pat仲臭﹗
近來波子仲有無咁肥?再肥D抱唔起啦
帮波子减肥。。。

平壤核子能源研究所
kawaii~~
我都有隻兔仔不過食好多野都好細隻>.<
你就好啦~
kawaii~~
我都有隻兔仔不過食好多野都好細隻>.<
你就好啦~
meyavi 發表於 2011-9-4 06:53 PM
我中意細隻﹐大隻好(阻錠)﹐行到邊都踢到佢~好彩波子命硬﹗