返回列表 回復 發帖

開心太空外星貓E生 早晨!!!

各位水友 早午晚好好好!!!

新既一日又開始啦!!!

送上 園藝店季末促銷大減價買回新栽紅玫瑰一束!!!

祝各位 健康快樂每一天!!!

靓爆酷Grace姐 晚安!
大啦叭 發表於 2017-7-16 08:03 PM

勁酷啦叭師傅 早晨!!!

開心太空外星貓 E 生 早早晨!!!

新既一日又開始啦!!!

送上甜絲絲甜品,椰絲芒果布甸!!各位唔使客氣嘎!!!

祝各位 健康快樂每一天!!!

開心太空外星貓E生 早晨!! 各位水區老友 早午晚好好好!!!

Grace 又嚟賣廣告啦!!

7月29日財大壽辰,7月30日C兄壽辰!!

咁重要既日子梗要慶祝啦!!

今次賀壽活動分兩項舉行:                                           

1.^^閒談時事新聞^^帖內舉行遊戲助慶活動。

2.在星馬新聞主版內,將有賀壽帖,派發紅包。

請按此→→《星馬新聞》^^閒談時事新聞^^ 遊戲活動說明:

開心太空貓 下午好!!!

卦緊八風球啦
CC517 發表於 2017-7-23 10:39 AM

哇哇哇!! 好刺激呀!!!

開心貓、各位水友 早午晚好好好!!

Grace 又嚟賣廣告啦!!

賀壽帖開左啦!!

C兄、財大 生日快樂!!!

慶賀C兄、財大壽辰 賀壽回帖派紅包!!!

賀壽請按以下連結:

《星馬新聞》【慶賀C兄、財大壽辰 賀壽回帖派紅包!!!】

慶賀C兄、財大壽辰 賀壽回帖派紅包!!!

舉行時間: 2017年7月25至7月30日

各位早午晚好
CC517 發表於 2017-7-25 10:34 AM

E 生 中午下午好!!!

以前都用吸尘机吸下。后尾个仔话吸尘唔好,最好用喷气喔,甘米懒得郁啰
大啦叭 發表於 2017-7-25 07:46 PM

啦叭師傅 下午好!!!

吸塵機會整壞D比較纖細零件,我老公用 pressure blower,唔係罐裝嗰D!!!

太空開心貓 早晨!!!

Grace 忙完賀壽活動返嚟啦!!!

Grace 後院新種既紅玫瑰第一朵花啦!!!

送上驕陽下紅玫瑰一株!!!

恭祝大家健康快樂每一天!!!

各位下午好

Grace啲花好靚
CC517 發表於 2017-8-4 01:28 PM

太空貓醫生 下午好!!多謝 E 生誇讚!! 呢棵係園藝店季末清貨買既4棵其中一棵,新種冇耐開第一朵,開得咁好,好開心!!!

都要打理得好先甘靓嘅
lhy92725 發表於 2017-8-4 01:52 PM

都要花D心機精神,所以有少少成果就更開心!!!

我觉得似月季
lhy92725 發表於 2017-8-4 01:47 PM

呢度全部都叫 Rose ,真係唔知點分!!!

太空開心貓 下午好!!多謝 貓 E 生得閒嚟貿發局坐下!

各位水區老友 早午晚好好好!!!

Grace 去完旅行返嚟啦!!!

今次 係 Grace 既意外驚喜,老公話大學開學前放大假去玩,知道我喺論壇有野忙,好多野都搞掂晒先話我知!!!

好在 花園有定時灑水系統,唔係返嚟D野死晒!!!

Grace 咁耐冇返嚟,有冇大事發生呀??!!!

Grace放心同老公去玩啦!呢個壇無邊個一陣都得嘅
CC517 發表於 2017-8-18 03:28 PM

開心太空外星貓E生 晏早晨!!去完返嚟啦!!不過後日又去睇日全蝕!!!

各位水區老友 早午晚好好好!!!

Grace 去完旅行返嚟, D 花開得好靚!!!

送上新種舊栽玫瑰花一束!!!

恭祝大家 每天 心花怒放!!!