返回列表 回復 發帖

大年初一,恭祝 開心太空貓、各位水區老友!!!

財源廣進!! 身體健康!! 萬事如意!!

大年初二,恭祝太空貓!! 恭祝大家!!

開年大吉!! 闔家安康!! 年年有餘!!

貓E 及 各位水區老友 大家好!! Grace 返嚟啦!!!

有咩新搞作??冇咩啦!! 仲好乖聽醫生話,按時食藥添!!!

花園D最後收成到期啦!! 唔係遲D變冰啦!! 請大家食沙律啦!! 邊位鐘意生食四川紅椒呢??!

好靚呀 !  自己種唔使驚會係 GM food, 平安又有益 !

你要保重身體呀 ! 祝你身體健康, 天天美麗 ! 我無種蔬菜, 不過有種花(由種子種) 送你一支幸運健康花; 少少心意 !

manyiu 發表於 2018-10-19 09:43 AM

敏瑤 好!! 多謝你誇讚!! 多謝你既靚花!! 多謝你既祝福!!!

你既花都好靚呀!!!

我都有種花,都送你幾張,祝你人比花嬌,青春常駐!!!

不過呢D花係舊年夏天影既,今年病左,有插花,冇乜點影相!!!

你好識插花呀, 設計得好靚 ! 請問黃色嗰種係唔係玫瑰花? 請問邊個時候種適合呢? 而家開始凍, 等明年我會種 !
manyiu 發表於 2018-10-19 01:37 PM

敏瑤 好!! 一時時啦!! 都要D花夠靚,形狀配合!!!

上面嗰D淺黃及橙黃都係玫瑰,今年種多左幾個品種既紅玫瑰!!!

Grace 姐 个花园都种几多野噶播
大啦叭 發表於 2018-10-19 06:22 PM

啦叭師傅 好!! 係呀!! 我鐘意種好多野,鍵到收成,就好開心!!!

明年開春老公話整間溫室俾我,明年收成應該會更多更好啦!!!

猪润难煮得靓,好意过熟嚡口
大啦叭 發表於 2018-10-19 06:30 PM

現代養豬養牛養雞都用好多抗生素等等,豬潤、雞潤係廢物過濾器官,好耐冇食啦!!!

grace姐的帖我又睇到哦,即系个坛好返啦?
lhy92725 發表於 2018-10-20 03:47 PM

貓貓 好!! 呢幾日都隨時死壇!!!

Grace
CC517 發表於 2018-10-20 03:52 PM

貓E 好!! 隨時死壇唔好!!!

各位吹水區 會員 大家好!! 請來支持【公仔箱技術團隊】連日來日以繼夜對抗不明惡意份子的辛勞!!!

活動帖連結:

[活動]請各位會員來支持【公仔箱技術團隊】連日來日以繼夜對抗不明惡意份子的辛勞!!(現正進行中...)

各位公仔箱會員 大家好好!! 請大家幫忙!!!

BeiDouChef 發表於 2018-10-23 10:29 PM

大廚 好!! 有沒有嘗試再次 upload 一次頭像??  Manyiu 的頭像曾被黑客改了另一個呢!!!

問題是連上傳都不給換

BeiDouChef 發表於 2018-10-23 10:54 PM

看來要等 technical team 那邊修復了!!

又或者你可以到 公仔箱 facebook 告知狀況??!!!

冇哂 Plug in, 大家都冇計...我都唔知到点解我個頭像忽然番左黎 ...!
manyiu 發表於 2018-10-25 08:15 AM

論壇系統有Back Up嘎!! D黑客真冇咁得閒剷走換左你個頭像,再返嚟幫你Upload返你個靚女相!!

今日 連 Grace 頭像都唔見左啦!!