返回列表 回復 發帖
好看吗?家人一直追
4461 發表於 2019-6-29 08:59 AM
"白色強人" 好好睇呀! 我都追緊 !
TVB: 5875 元, 存款: 2147483647 元
chan200308 發表於 2019-6-29 11:56 AM
存款: 2147483647 元 變左廢紙....
閣下的存款--暫時提供另類提取服務
http://www.tvboxnow.com/thread-4701390-1-1.html
chan200308 發表於 2019-6-29 12:39 PM
我知到; 博佢將來 ok 番; 可以賺利息做息魔!
愛 Hamster 會發達!  
chan200308 發表於 2019-6-29 12:40 PM
以前有位會員好朋友; 常常話要吃左我隻 Hamster; 所以我咪咁樣寫囉 !
乜你咁重口味
CC517 發表於 2019-6-29 04:43 PM
係囉 ! 吃老鼠肉
核凸!

豬肉食唔食

/blHhfWjJqsJc8zMDf784m88yRVtfR23KsbQcPLG0HDw?v=w1920

https://s.newtalk.tw/album/news/236/5cb9d4 ...
chan200308 發表於 2019-6-30 08:34 AM
我度d豬唔使擔心; 無非洲豬病毒!
你誤解我意思
chan200308 發表於 2019-6-30 09:39 AM
我知到呀! 你想用核凸豬相嚇我G ma
家人一直问小弟:下集呢?下集呢?
4461 發表於 2019-6-30 09:50 AM
都未做完...我屋企 order 左中文台; 所以有得睇! 我就用電腦睇網上電視劇(不用下載) 包括 "白色強人"! 今天才播到第15集 !
下載的沒有廣告,正
CC517 發表於 2019-6-30 11:08 AM
放左係俾錢頻道("Video on Demand" 度, 嗰個頻道係揀選付款睇戲; 但中文劇集免費) 方便錯過左播放時間; 隨時都可以睇番!)而家好平; $10一個月 !
本來想用豆腐豬豬嚇你
chan200308 發表於 2019-6-30 11:44 AM
你死啦 ! 你話豆腐豬豬醜怪....等我話俾佢知....
豆腐同腐豬係兩回事喎你搞清楚先好喎
CC517 發表於 2019-6-30 01:00 PM
咁細心; 讚 ! 快快補番嗰 "豆" 字先; 否則會被陳Sir 捉痛腳...
豆腐同腐豬係兩回事喎你搞清楚先好喎x2
chan200308 發表於 2019-6-30 01:16 PM
有 "豆" 字呀...
所以蘋果就來比東方造卦了
CC517 發表於 2019-6-30 10:05 PM
貓E生; 請問 "造卦" 點解"呀? 真係需要多去香港; update 番d香港 taste...
造卦 = 造瓜
chan200308 發表於 2019-7-1 08:12 AM
唔該陳Sir 解釋 !

蘋果無乜廣告賣,快死了,東方就有好多。
CC517 發表於 2019-7-1 11:37 AM
蘋果個立場好似係一面倒; 東方好似中立一些 ! 所以有時同一樣新聞, 佢發表有些激時; 我會選用東方嗰新聞多一些!