返回列表 回復 發帖
去飲都係食餸先,最後至上楊州炒飯,預你唔飽。
CC517 發表於 2018-10-18 11:07 AM

楊州炒飯未上我都飽飽...!
貓已飽死了
外星貓E生
去飲就餐單衰極都九大簋嘅,梗系唔使食到主食就飽曬啦
條骨都無佐lu
系咯,齋食餸咪得咯,煮乜飯遮
lhy92725 發表於 2018-10-17 09:34 PM
大人话 唔食饭会唔长大
你真愛煩
CC517 發表於 2018-10-18 11:05 AM
我外母话买返来D豉油要煮过
楊州炒飯未上我都飽飽...!
manyiu 發表於 2018-10-18 12:26 PM
唔系有伊面选咩?
最后有糖水生果饼仔添

貓E 及 各位水區老友 大家好!! Grace 返嚟啦!!!

有咩新搞作??冇咩啦!! 仲好乖聽醫生話,按時食藥添!!!

花園D最後收成到期啦!! 唔係遲D變冰啦!! 請大家食沙律啦!! 邊位鐘意生食四川紅椒呢??!

唔系有伊面选咩?
最后有糖水生果饼仔添
大啦叭 發表於 2018-10-19 05:19 AM
頭嗰幾道菜都吃胞嗮, 我次次都好快 "收工" !
大啦叭 發表於 2018-10-19 05:17 AM
同外母住真係更煩
外星貓E生
唔系有伊面选咩?
最后有糖水生果饼仔添
大啦叭 發表於 2018-10-19 05:19 AM
果D係送比你外帶嘅
外星貓E生
  貓E 及 各位水區老友 大家好!! Grace 返嚟啦!!!

花園D最後收成到期啦!! 唔係遲D ...
gracechanstuart 發表於 2018-10-19 06:10 AM
好靚呀 !  自己種唔使驚會係 GM food, 平安又有益 !

你要保重身體呀 ! 祝你身體健康, 天天美麗 ! 我無種蔬菜, 不過有種花(由種子種) 送你一支幸運健康花; 少少心意 !

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

花園D最後收成到期啦!! 唔係遲D ...
gracechanstuart 發表於 2018-10-19 06:10 AM
Grace 好返啦!祝你身體健康!快D返來。
外星貓E生
好靚呀 !  自己種唔使驚會係 GM food, 平安又有益 !

你要保重身體呀 ! 祝你身體健康, 天天美麗 ! 我無種蔬菜, 不過有種花(由種子種) 送你一支幸運健康花; 少少心意 !

...
manyiu 發表於 2018-10-19 09:43 AM
真係有田有地,可以種花,真羨慕死人啦
外星貓E生
大啦叭 發表於 2018-10-19 05:17 AM
甘我都煮嘅哦,仲落少少油同糖添
條骨都無佐lu
大人话 唔食饭会唔长大
大啦叭 發表於 2018-10-19 05:15 AM
大人话好多野都系呃细路嘅
條骨都無佐lu