返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
民智未開>結果就係政棍亂局!
perfectman 發表於 2019-8-22 10:28 AM
民智開左都無用,有錢使得鬼推磨
外星貓E生
好多時超支唔係做工程嗰個可以控制!
客改嘢!環境因素!人為因素!
變數太多......................
其實唔加價你仲驚,即係將貨就價,之後嘅手尾仲大鑊! ...
perfectman 發表於 2019-8-22 10:25 AM
你講的理由都合理,所以佢可以更合理地大咬
外星貓E生
无问题嘅,4年之后换佐佢咪得咯
如果换唔到,证明仲系有部分人buy佢嘅
我有几个移佐民的朋友一家人系果边
都系觉得当奴有D政策对他们有利的
條骨都無佐lu
无问题嘅,4年之后换佐佢咪得咯
如果换唔到,证明仲系有部分人buy佢嘅
我有几个移佐民的朋友一家人系果边
都系觉得当奴有D政策对他们有利的
lhy92725 發表於 2019-8-22 10:36 AM
佢係生意人,知道點賺錢最快靚正,爭取民意都是手到拿來,無我地D政棍咁笨,自己打自己,搵鬼投你票
外星貓E生
簽名被屏蔽
一般人覺得嘅大咬,係咪真正嘅大咬呢?
其實唔一定!
佢落袋嘅隨時仲少咗
做工程嘅成日都食都要食呢啲死貓!
perfectman 發表於 2019-8-22 11:45 AM
食乜嘢死貓,拎甲公司D靚料去投標,中左就買乙公司D次料去做工,飛左甲公司,中間唔知袋左幾多啦!
外星貓E生
呢个基本上都系甘上下操作
不过有良心嘅就会睇D材料系咪价格低得黎过到关嘅
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
大陆投得标嘅公司都系甲等有资质单位
但最后动手做嘅,同街边请个师傅都系同一班人
條骨都無佐lu
食乜嘢死貓,拎甲公司D靚料去投標,中左就買乙公司D次料去做工,飛左甲公司,中間唔知袋左幾多啦!
CC517 發表於 2019-8-22 12:06 PM
嘩...好狼呀 !
奸商总系会有嘅
條骨都無佐lu
唔知流量套餐要几多钱嘞
lhy92725 發表於 2019-8-20 03:35 PM
公司有 wifi 吗?