返回列表 回復 發帖
https://scontent.fmkz1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/72461926_1375138165983456_7214481335614701568_n.png?_nc_cat=1&_nc_oc=AQkDTQCepvm790v4FSQFex3pNeFUZN1lgZ5kbRsjrTsbqGKV5K0aM2-8KWiJIOgEmRg&_nc_ht=scontent ...
BeiDouChef 發表於 2019-10-16 10:46 PM
無腦的女人
外星貓E生
是人是鬼仲可以分到吗
條骨都無佐lu

還不是鬼
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• goldmonk

外星貓E生
何必和錢過不去呢
BeiDouChef 發表於 2019-10-14 10:18 PM
马云:我对钱没有兴趣不喜欢钱,我宁愿没有钱”
马云:我对钱没有兴趣。我不喜欢钱,我宁愿没有钱”
4461 發表於 2019-10-17 02:00 PM
佢心目中的钱的定义与我们凡人系唔同的
條骨都無佐lu
佢心目中的钱的定义与我们凡人系唔同的
lhy92725 發表於 2019-10-17 02:34 PM
他需要什么?
他需要什么?
4461 發表於 2019-10-17 03:03 PM
精神粮食
條骨都無佐lu
之前一段是有人扮示威者,比人發現被打了,掉下警棍,後來警棍比人掉落坑渠,佢同事落去幫佢執。

後面果段係D警員追捕示威者,及放催淚彈,(捉到打殘你)D高登仔攞來搞笑。 ...
CC517 發表於 2019-10-15 11:02 PM
甘无聊扮示威者,正正经经拉暴徒就某事啦
甘无聊扮示威者,正正经经拉暴徒就某事啦
yxx01 發表於 2019-10-17 04:17 PM
现在呢单野已经唔系单纯事件架啦
條骨都無佐lu
现在呢单野已经唔系单纯事件架啦
lhy92725 發表於 2019-10-17 04:37 PM
人往往就系中意将单纯噶野复杂化,越搞越大剂
點解人地會設置路障
唔係寃有頭債有主咩?亂咁斬人,挑果個唔敢斬,斬個細路,大蝦細比屎喂。
CC517 發表於 2019-10-16 10:37 PM
甘乱,其实系英美背后搞屎棍 在英美游行又吾见D警察好似香港甘软弱
民陣:岑子杰遭五漢鐵槌襲擊 倒臥馬路半身染血
goldmonk 發表於 2019-10-16 11:05 PM
演戏遮! 又吾见无辜市民被打,犯民遣责
马云:我对钱没有兴趣。我不喜欢钱,我宁愿没有钱”
4461 發表於 2019-10-17 02:00 PM
有錢就煩,無就駁命搵好矛盾
外星貓E生