返回列表 回復 發帖
返到, 各位晚安
外星貓E生
morning
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
E生快去处理果两张广告帖
lhy92725 發表於 2012-4-8 11:41 AM
Thank you
外星貓E生
遊戲 3:   66無窮問答遊戲,答中1題tvb$10000,5題全中奬多tvb$10000,即是tvb$60000。齊5個答案請P.M.我。例如。1 __ 2__ 如此類推。
遊戲截止時間:2012年4月9日10:00P.M.

問題1:復活節是紀念那一位?
問題2:哈利波的好朋友是那兩位?(男或女其中之一便可)
問題3:吹水區最受歡迎的人物是那一位?(已經是公認的那一位)
問題4:請寫出TVBBOXNOW其中一位
區版主的名字?
問題5:請寫出豆腐佬UNCLE的ID名字?(賣大包,送嘅)。
外星貓E生

又比老周遮左, 帖多次

遊戲 3:   66無窮問答遊戲,答中1題tvb$10000,5題全中奬多tvb$10000,即是tvb$60000。齊5個答案請P.M.我。例如。答案:1 __ 2__ 如此類推。(要答案便可)
遊戲截止時間:2012年4月9日10:00P.M.

問題1:復活節是紀念那一位?
問題2:哈利波的好朋友是那兩位?(男或女其中之一便可)
問題3:吹水區最受歡迎的人物是那一位?(已經是公認的那一位)
問題4:請寫出TVBBOXNOW其中一位
分區版主的名字?
問題5:請寫出豆腐佬UNCLE的ID名字?(賣大包,送嘅)。
外星貓E生

要公平公正, 要答案唔要問題. 上堂唔聽書要扣分
外星貓E生
先到先得很公平公正
ob51330 發表於 2012-4-8 12:46 PM
要答案唔要問題
外星貓E生
这樣比较清楚又唔左地方
ob51330 發表於 2012-4-8 12:48 PM
但阻我地方, 要你交租架
外星貓E生
要唔要 PM过