返回列表 回復 發帖

如果你中左六合彩頭獎有500萬,你仲會唔會做依家份工????

,  描述: 加入兄弟幫是你們的首選。
單選投票, 共有 906 人參與投票
12.36% (112)
45.25% (410)
18.65% (169)
13.69% (124)
3.75% (34)
6.29% (57)
您所在的用戶組沒有投票權限
唔會,500萬在香港太少了,可况仔女細老婆嫩!

評分次數

• lux1261

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
我吾撈罹.買地鋪收租
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-11-29 00:15 發表
我吾撈罹.買地鋪收租
香港啲地好超貴呢!:onion31:
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 假書僮 於 2007-11-29 00:16 發表

香港啲地好超貴呢!:onion31:
我響歐卌吁:響hk買間好D既屋都唔夠啦!
做, 打休閒工, 喜歡做就做, 唔做就唔做
五百萬不夠退休喎!不過我會找一份沒有那麼辛苦的工作。
乜hk六合彩頭獎只有500萬? :024: :onion03:
原帖由 lux1261 於 2007-11-29 01:09 AM 發表
乜hk六合彩頭獎只有500萬? :024: :onion03:
如果上一期有人中左頭獎係得500, 但係有一期冇人中的話, 下一期就會多500姐係1000
换份易D即工啦...5洗甘大压力....
原帖由 visitor 於 2007-11-29 12:32 AM 發表
做, 打休閒工, 喜歡做就做, 唔做就唔做
讲的对爽就做不爽就休息
中了当然是在家享清福啦,吃饱没事就去旅行,快乐似神仙
if hk money 500萬 noting can do...still need 2 work ...!!!
if us$ 500萬 ....haha i will go holiday ...!!!!
五百萬不夠退休喎!:019:
500萬無係好夠  要退休仲有排
所以都要繼續做  至少唔洗擔心人工ge問題
每個月都有收入係踏實D
中了就輕鬆d做份自已想做的工囉
還會吃吃好東西呢