返回列表 回復 發帖
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 05:17 AM 發表
朗尼今日咁样的状态,除非个波跌正佢只脚啦,否则都好难有波入啦
费sir应该考虑收起佢啦
佢明显係唔係太敢同对方有激烈的身体接触,呢个根本唔係100%的朗尼
给saha试下脚仲好啦 ...
哈哈哈!那就是罗!他的状态还不到100%啊!
我也是觉得给SAHA上场啦!:onion31:
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 05:19 AM 發表
CR可以讲係曼联里面头槌最好的攻击球员了……
失落欧洲足球先生的恶气完全发泄在富咸球门身上了……
哈哈哈!讲得好!---->失落欧洲足球先生的恶气完全发泄在富咸球门身上了
哈哈哈!刚刚有拍到S20啊!
看到他失落的样子真残啊!:019:
R10这样也不能进啊!
差一点被FULHAM扳回一球啊!
FULHAM的韩国人进场啊!
R10也被S9换啦!
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 05:32 AM 發表

l版真係准啦!
过奖啦! 这场有没有在SPORT GAME 玩啊?
F5也被换下啦!Carrick 上场啦!
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 05:35 AM 發表
卡历克准备嚟了喔
佢可以换的人真係几多下
可以换tevez打451单箭头
又可以换夏格维斯、anderson但係估唔到佢居然换rio……
可能brown移入中间,夏格维斯打又后卫,卡历克打返一个偏防守的中场,唔知道rio係唔係有伤呢?曼联 ...
哈哈哈!最好没有受伤啊!我看他直接走到里面啦!
R7被黄牌啊!
原帖由 rivaldoliu 於 2007-12-4 05:39 AM 發表
其实呢球CR射咗佢就算啦,果D位置,其实佢都係有一定把握的
就是罗!射了还可能会进啊!现在被罚黄牌啦!是不是加的呢!
曼联这场很多越位啊!有6个啦!
G11射得好啊!不过射给门将啊!
完场啦!2-0!我要去睡啦!晚安啦!rivaldo兄!
原帖由 willim 於 2007-12-4 09:20 AM 發表
i also saw the match at 4am.MU actually can play very well than that.Still can score a lot instead just 2 goals only....:024: :onion03: Ronaldo played quite well :onion31: but Tevez really missed a lo ...
hahaha!! ya lo... Tevez and Rooney are missed so many chances ar...
it should be more than 2 goals ar/....:onion03:
哈哈哈!各位兄弟见笑啦!
那以后你们来参加一份啦!