返回列表 回復 發帖
12# pt7689
你給的BT種子雖然喺高清翡翠台噶畫面但係缺少粵語音軌!而且只得50集!請問仲有後50之後的嗎?

在綫睇噶只得13集!!
SL63 發表於 2012-7-3 09:25 PM
我沒有給你種子啊?是上面的幾個人!
精選台我印象中之前我系本論壇見過預覽圖!不過就系唔記得系乜下載方式
時間        支出        收入        操作
xyz52652        7 秒前        TVB 6300000 元                 積分轉出
pt7689        半小時前        TVB 5000000 元                 積分轉出
高清翡翠-新三國演義2010    bt種子
我試過有種子你試看看吧!
xyz52652 發表於 2012-7-3 08:36 PM
你給的BT種子雖然喺高清翡翠台噶畫面但係缺少粵語音軌!而且只得50集!請問仲有後50之後的嗎?

在綫睇噶只得13集!!
[新三国粤语]& [悬红3000万TVB币]

要求: 有BT粤语全集打包的 3000W 精選台版都可以          舊種子都可以
SL63 發表於 2012-7-3 07:31 PM
以重新PM~~~1-95種子

• 2012-7-4 12:37 AMSL63
    你發佈的種子我下載唔到!要註冊先可以!你可唔可以將的種子下載後打包成一個壓縮包給我下載呢?
    轉發
  • [url=][/url]2012-7-4 09:45 AMxyz52652
    以 pm
    [粵語] TVB精選台三國/新三國(更新01~95全集完) [TV-RMVB][粵語中字]

種子

我下載一集~~有試看試聽~~確定是粵語發音
Please check you PM SL63

TVB精選台 三國(新三國) 1-30種子
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

三國(新三國)31-60種子
三國(新三國)61-95種子
TVB精選台三國/新三國
截圖
easy8  xyz52652兩位朋友給噶都系 一樣噶種子而不是全集打包!

所以獎金對半
時間        支出        收入        操作

easy8        4 分鐘前        TVB 15000000 元                 積分轉出
xyz52652        4 分鐘前        TVB 15000000 元                 積分轉出
看高清版的,爽很多啊
Thank you SL63.