返回列表 回復 發帖
酒館咁多位 早唞~
wng86 發表於 2012-7-22 10:46 PM
真早
C兄之前仲豪派TVB$3,333,333 wor
blacker14tt 發表於 2012-7-22 10:43 PM
我在新闻区两年几最少派佐五十亿tvb币到家下都日日叫好穷呀
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
C兄越派越有,吾使惊
條骨都無佐lu
我在新闻区两年几最少派佐五十亿tvb币到家下都日日叫好穷呀
civicboy1969 發表於 2012-7-22 10:53 PM
你副身家依然好厚, OK嘅
酒館遊戲2獎金排行榜 (根據獎金排行)

名次ID踩中金樓次數得到獎金次數累積獎金01jeanejhua37TVB$2,177,68902ricky86737TVB$1,695,67803lhy9272523TVB$1,400,00004BeiDouChef22TVB$1,307,17105HENRY_16814TVB$1,172, ...
blacker14tt 發表於 22-7-2012 08:17 PM
都係唔够ricky仔多。。。
一次赚600几万。。。
酒館咁多位 早唞~
wng86 發表於 2012-7-22 10:46 PM
吴先生,晚安咯。。。。
酒館遊戲3獎金排行榜 (根據獎金排行)

名次ID踩中金樓次數得到獎金次數累積獎金01ricky86766TVB$6,362,99902wng8655TVB$2,786,29603liu62639513TVB$1,901,91304icy9745TVB$1,230,28805金石良05TVB$1,177,08806lhy927 ...
blacker14tt 發表於 22-7-2012 09:19 PM
呢次踩楼唔够积极。。。考完试再来抢过。。。
都係唔够ricky仔多。。。
一次赚600几万。。。
jeanejhua 發表於 2012-7-22 10:59 PM
咁妳玩得happy嗎?
呢次踩楼唔够积极。。。考完试再来抢过。。。
jeanejhua 發表於 2012-7-22 10:59 PM
妳考完試嘅時候酒館都唔知道玩緊D乜
车老板有没有上瘾?
超過12點啦, 老板娘架車變南瓜啦, 又冇王子追住嚟搵我, 都係去訓好D
老板娘晚安啦。。。。
老板娘打烊佐,猫都去训咯
條骨都無佐lu
良母又唔係等於善良嘅母親, 岳飛亞媽都係良母, 佢咪又係係岳飛背脊度刺字?
blacker14tt 發表於 2012-7-22 10:46 PM
好似好有道理!
聞其聲 不忍見其死
見其生 豈忍食其肉也
又閃貓閃車
聞其聲 不忍見其死
見其生 豈忍食其肉也