返回列表 回復 發帖
我都觉得系屋企训下觉,上下网,搵出电影或者剧睇下好过啦
尤其我呢D得两日,眨眼就过完了
條骨都無佐lu
我都觉得系屋企训下觉,上下网,搵出电影或者剧睇下好过啦
尤其我呢D得两日,眨眼就过完了
lhy92725 發表於 2019-10-1 02:58 PM
您又虚度了
我觉得训觉对我来说绝对不是虚度
條骨都無佐lu
everyone

CCgg and Cat mm u all on long holiday?
125 just back from short vacation ...
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
125妹妹又有假期甘好架
你嘅CC哥哥应该得一日假
我就有两日嘅
條骨都無佐lu
我觉得训觉对我来说绝对不是虚度
lhy92725 發表於 2019-10-2 06:59 PM
有梦到神字吗?
可惜梦唔到
條骨都無佐lu
everyone

CCgg and Cat mm u all on long holiday?
125 just back from short vacation ...
fls125 發表於 2019-10-2 07:06 PM
一日假邊有你咁快活
外星貓E生
我都要返工啦,月头仲要忙多几样野
條骨都無佐lu
加油吧加人工就要睇你老闆了
外星貓E生
收得晒D工程款先有机会了
條骨都無佐lu

李嘉誠都比人泵心口十億,你老闆多少都要比D卦

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• goldmonk

外星貓E生
全球經濟放緩,香港經濟表現疲軟。李嘉誠基金會宣布,為支持本地中小企渡過時艱,紓緩壓力,將捐出10億港元。

基金會表示,將會配合特區政府支援措施和發放機制,及時幫助有需要的本地中小企,細節將與政府商議。

...
goldmonk 發表於 2019-10-4 06:08 PM
有幾多可以真的去到受益人手上,等陣又話整呢D整個D,D錢根本唔知流左去邊?

$4000千都有人收唔到,又話唔見左申請表即係攞唔到錢,資料又唔知比人賣左去邊。
外星貓E生
可惜梦唔到
lhy92725 發表於 2019-10-3 01:08 PM
虚度了