返回列表 回復 發帖
我已報名在:3456頁#51832
心水號碼:11
我已经报名在3456页#51833楼
心水号码:6~
天天開心~
我已報名 在3456 page, number51838

心水號碼 - 24

得返条鱼尾嘅猫猫
我已報名在 :3453頁#51785
心水號碼:37
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
47 - 不能選

唔俾我玩
cck_my 發表於 2012-9-23 02:36 PM
大佬唔玩報名個部分啦?
你可以選 47, 不過系我中,我會俾下一位 ok。。。。
我已報名 在3456 page, number51838

心水號碼 - 24

ADTVB 發表於 2012-9-23 08:04 PM
Welcome back D爺。。。。
the floor you choose that member no more, so I will give to the next one.
我已報名 在3457頁51850#
心水號碼 - 19
告老還鄉!
仲有20個號碼,如果都滿,我會開放另外7個。

我已報名在 3457/51851心水號碼:1
配搭Cafe兩年及中秋的到來,因為知道很多人沒咩時間上來吹水,特別舉辦一個很簡單的遊戲。
要參加的人只需在 Lemon Cafe 帖 一句 - 我要報名
然後回來這裡 貼 - 我已報名 在????頁
                          心 ...
SweetLemon 發表於 2012-9-22 09:31 PM
我到而家都系唔明點玩
我到而家都系唔明點玩
就係咁玩。。。。主要系我要計帖。。。都相當大工程。
你沒去Cafe 報名?
就係咁玩。。。。主要系我要計帖。。。都相當大工程。
你沒去Cafe 報名?
SweetLemon 發表於 2012-9-24 07:37 AM
報黎做咩我不為錢只為灌水

我已報名在3460頁 # 51893
心水號碼 :31
我已经报名在3460页#51897楼
心水号码:18
~DingDong-Q~
点样选边个中??吴明白~
~DingDong-Q~