返回列表 回復 發帖

18/11/2012 之投注攻略

第7場浪琴表馬會盃, 18/11/2012, 15:30, 國際二級賽, 草地, "B+2" , 2000米, 好地
5續領風騷

3魔法幻影

6多名利

4包裝博士

第8場馬會一哩錦標, 18/11/2012, 16:05, 國際二級賽, 草地, "B+2" , 1600米, 好地

1雄心威龍

7軍事出擊

第9場馬會短途錦標, 18/11/2012, 16:40, 國際二級賽, 草地, "B+2" , 1200米, 好地

10紅旗勇將

12先鞭直前

係度我想提一提隻魔法幻影,(吊我果場講到好似大摩自己派餅咁全部揀哂大摩,佢一隻都唔係度就真係笑死.)
E隻魔法幻影唔係我揀既,係我公司個阿姐揀既,聽完阿姐話要魔法幻影,我幾乎想刪哂我之前揀果D馬,因為E個
阿姐並唔係普通既阿姐,佢揀冷馬確有一手,你問佢點解,佢答你唔到,但係唔緊要,佢又真係幾乎次次中WO,例如
我上星期揀左尾場名駒,飛都落埋,阿姐就殺出黎同我講大摩要食尾胡....結果後事如何大家都知....
最重要係果晚跑之前佢已經話要買萊哥D馬...我唔信渣,信就發到豬頭啊

經過歷史翻覆驗證,阿姐講野我唔敢唔聽,點都要加埋佢要既魔法幻影.

之於先鞭直前上次輸到唔似真,今場火燒都唔熱睇下佢會唔會現真身!?

個人建議買法1:
正Q,位置Q3X7過關
頭關
續領風騷
魔法幻影

次關
雄心威龍
軍事出擊

尾關
紅旗勇將
先鞭直前

共26注

建議買法2:
正Q
正Q,位置Q
正Q,位置Q
混合過關
3X7

頭關
續領風騷
魔法幻影
多名利
包裝博士
互串

次關
雄心威龍
軍事出擊

尾關
紅旗勇將
先鞭直前

共62注,建議以半注形式買減低成本.

咁順手擺定擂台
第七場
我:續領風騷          VS         清潔阿姐:魔法幻影

第八場
我:紅旗勇將          VS         清潔阿姐:先鞭直前(我之前介紹過,唔通我真係買早左場?)

不過無論結果如何,我諗都應該幾好笑,特別係第七場,如果4隻都唔係度既話....

評分次數

• KUNKIYT

加油呀
馬神...貼士命中率高
聽日全日重心放在係隻續領風騷度..,
其次係軍事出擊
佢地唔掂我食__
KUNKIYT

好掛住你啊
3# bmx3233

多謝你,我好貪心買左條續領風騷射軍事出擊,跑得出就發了
有無人可以話我知
5742 17-11-2012
20:33 沙田
星期日 過關
3X7
連贏
連贏位置Q
連贏位置Q
7 場    3 魔法幻影 + 4 包裝博士 +
           5 續領風騷 + 6 多名利
8 場    1 雄心威龍 + 7 軍事出擊
9 場    10 紅旗勇將 + 12 先鞭直前 $5

$310.00 $15.00
咁多名利條飛去左大熱Q?
第二第三
咁順手擺定擂台
第七場
我:續領風騷  (第三)        VS         清潔阿姐:魔法幻影   (第二)

阿姐勁....我依場吊淨補左正Q同WIN,買無PQ,同WIN比萬里殺哂

第八場
我:紅旗勇將     (第?)     VS         清潔阿姐:先鞭直前        (第?)
老老實實如果雄心威龍/軍事出擊跑得出我唔介意阿姐下場WIN我,不過唔該跑頭二
第八場
我:紅旗勇將     (第二名)     VS         清潔阿姐:先鞭直前      (落第)

我呢個千年二奶,成日二二三三,好耐未食WIN