返回列表 回復 發帖
參加[2012-2013歐冠盃]長途計分賽

第5回
1:03月13日03:45 史浩克零四 vs 加拉塔沙雷
第一隊入球 : 加拉塔沙雷

2:03月13日03:45 巴塞隆拿 vs AC米蘭
半全場 : 主主

3:03月14日03:45 馬拉加 vs 波圖
第一隊入球 : 波圖

第5回腩神為大家簡選的卡公佈!!

意思是今回合,各位參加者所估的3場,無論估中與否都當估中,全部加分(但缺席的一樣要紀錄缺席)
第5回腩神為大家簡選的卡公佈!!

意思是今回合,各位參加者所估的3場,無論估中與否都當估中,全部加分(但缺席的一樣要紀錄缺席) ...
huhut6432gj 發表於 2013-3-12 02:25 PM
i 估3場波膽   加 45分?

+ 腩神3場波膽 totally 加 90分 另加其他會員d......  對不對? Mr. Teabag
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
巴塞 4 : 0 , 終於報仇了
型 英 帥 靚 正
腩神..........
型 英 帥 靚 正
中中中 分tvb元 分tvb元

+ 腩神3場波膽 totally 加 90分 另加其他會員d......  對不對? Mr. Teabag
JackyNelson 發表於 2013-3-13 03:35
應該係  發達  
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
八強 - 獎金去到四億,仲剩返十六位參賽者
hide曾說過:
lee 個game 係鬥好記性來玩.... 5來玩3次就out ...
鵝仲有一次機會
lee 個game 係鬥好記性來玩.... 5來玩3次就out ...
鵝仲有一次機會
山棻爺爺 發表於 2013-3-13 11:36
我都係,無玩多次就出局

八強有冇分上下線?
hide曾說過:

哇哈哈.....皆大歡喜啊....我好興奮啊~!!! 叫我大王吧~!!!

JackyNelson 發表於 2013-3-13 03:35 AM
對呀,對呀 ,多謝腩神吧
我都係,無玩多次就出局

八強有冇分上下線?
HIDE 發表於 2013-3-13 11:53 AM
抽之前無,抽完就有了,8強亂抽,同國都會抽埋對壘.
鵝仲有一次機會
山棻爺爺 發表於 2013-3-13 11:36 AM
你試下請教下JN,佢對補身好有一套,補好身體就咩記"性"都有啦

第五回D分数真系容易计。。。。

第5回
1:03月13日03:45 史浩克零四  vs 加拉塔沙雷
2:03月13日03:45 巴塞隆拿  vs AC米蘭
3:03月14日03:45 馬拉加  vs 波圖

会员第一场得分第二场得分第三场得分总分数
HIDE551020
chlonline55515
mysteryray10101030
我系一督屎55515
chan20030855515
金石良10101030
fls12555515
chowold255515
kikideebaby510520
IF21255515
JackyNelson15151545
zzleezz15151545
ckw473710101030
luke168551020
山棻爺爺55515
total110115120345

成绩史浩克零四 vs 加拉塔沙雷巴塞隆拿 vs AC米蘭馬拉加 vs 波圖
估波膽2-34-0未知
半全場主客主主未知
第一隊入球史浩克零四巴塞隆拿未知
入場大細2.5球未知
主客和未知

此回合有使用卡片颜色
效果此卡一出,今回全部当赢

多谢腩神的神手一抽,抽到发财卡!