返回列表 回復 發帖
MANAGER QUOTES

Alex Ferguson: "Real have just played two fantastic games against Barcelona and they're hitting form at just the right time, while we've been playing consistently well for quite a while now. It doesn't get any bigger than this game: two big clubs, two great histories, it's set up to be a marvellous game and I don't think it'll disappoint."

Jose Mourinho: "I expect United to be very defensive when we have the ball, and to attack strongly when they have it. Even though we're behind in the tie and have to attack, we'll also have to defend stoutly. We come here after two important wins, but even coming here after two defeats would make no difference. It's good to have players happy, with morale high after beating their rivals (Barcelona) twice."
無左曼聯.......即係今屆無英超隊係溫布萊踢決賽了.........

又如果下回巴塞晉唔到級,想信拜仁真係高唱入雲了
      第4回    1:03月06日03:45 曼聯 vs  皇家馬德里    2:03月06日03:45 多蒙特  vs 薩克達    3:03月07日03:45 巴黎聖日門  vs 華倫西亞   
    会员  第一场得分  第二场得分  第三场得分  总分数    HIDE  0   ...
mysteryray 發表於 2013-3-7 08:49 PM
唔該晒 mysteryray

我又計錯加減數了
第5回
1:03月13日03:45 史浩克零四 vs 加拉塔沙雷
2:03月13日03:45 巴塞隆拿 vs AC米蘭
3:03月14日03:45 馬拉加 vs 波圖

截止時間 03月13日03:00

參加時請注明:參加[2012-2013歐冠盃]長途計分賽
回貼後不能編輯,否則會被視作無效.
足球區版主有權決定遊戲中的任何最終決定權
第6回 特別回(此回合特別卡不適用)
估8強全部抽籤結果,估中一場有3分
截止時間 03月15日18:00

參加時請注明:參加[2012-2013歐冠盃]長途計分賽
回貼後不能編輯,否則會被視作無效.
足球區版主有權決定遊戲中的任何最終決定權
各位今次一次過出兩回合遊戲,大家估完一個還一個
和記緊留意截止時間

Good Luck
其實d特別卡有幾特別啊?
好啦.....我就試下揀選黃卡睇下係咪積分X2啦~!
zzleezz 發表於 2013-3-9 02:48 AM
ok 腩神為大家簡選了黃卡.

你真識簡呀

第5回截止後會公布黃卡是什麼卡
我有一種不祥的預感....
zzleezz 發表於 2013-3-9 07:41 PM
不用擔心喎,係你簡既
腩神,你最好系简岩卡,吾好系张重头来过或分数减半之类。。。。。
mysteryray 發表於 2013-3-9 08:16 PM
唔好嚇佢啦,可能唔係減半,係減1/4呢
放心啦...一定唔會係凶兆啦~
zzleezz 發表於 2013-3-10 07:25 PM
我找緊,找緊一位德高望重的人公布
參加[2012-2013歐冠盃]長途計分賽

1:03月13日03:45 史浩克零四 vs 加拉塔沙雷
入球大細2.5球 - 細

2:03月13日03:45 巴塞隆拿 vs AC米蘭
第一隊入球 - 巴塞

3:03月14日03:45 馬拉加 vs 波圖
半全場 - 和主 ...
HIDE 發表於 2013-3-10 05:33 PM
HIDE次次估都好細心

第5回腩神為大家簡選的卡公佈!!

意思是今回合,各位參加者所估的3場,無論估中與否都當估中,全部加分(但缺席的一樣要紀錄缺席)
i 估3場波膽   加 45分?

+ 腩神3場波膽 totally 加 90分 另加其他會員d......  對不對? Mr. Teabag
JackyNelson 發表於 2013-3-13 03:35 AM
對呀,對呀 ,多謝腩神吧
我都係,無玩多次就出局

八強有冇分上下線?
HIDE 發表於 2013-3-13 11:53 AM
抽之前無,抽完就有了,8強亂抽,同國都會抽埋對壘.
lee 個game 係鬥好記性來玩.... 5來玩3次就out ...
鵝仲有一次機會
山棻爺爺 發表於 2013-3-13 11:36 AM
你試下請教下JN,佢對補身好有一套,補好身體就咩記"性"都有啦