返回列表 回復 發帖
方假返来咯,但是就missed左第7回。。。。。
上次你話回馬來西亞,今次呢??去邊玩呀??
huhut6432gj 發表於 2013-4-4 09:40 PM
日本!去悌樱花,只不过运气吾系甘好,雾气好大,白蒙蒙。。。。
oic

我上年4月都有去東京賞櫻,當時好好天氣,現場睇真係麻麻地仲有少少味,不過d相就超靚
huhut6432gj 發表於 2013-4-4 10:26 PM
你就好运啦!我去5日就有4日白蒙蒙,连个太阳都怕左我吾敢出来。。。。。所以影D相就嘛嘛。。。有时仲要打灯先影到。
等我来计啦,我迟D跟返。

獎金:每100分獎金tvb$1億,上限是tvb$15億.(遊戲結束時全部參加者平分)
现在累积分数 = 804
800x10000000=8000000000

哈哈!已经超额好多左!
我lam一定有一张卡系奖金减半又或者奖金归零之类,大家lam清楚要吾要用卡了!

p/s: 我吾知有无计错数呢?!
分數..奇怪.明明只是加減數,我們次次都計出不同結果......

huhut6432gj 發表於 2013-4-6 12:45 AM
其实分数无误,只不过你无加HIDE Sir果10分,所以就只有10分之差,同埋个总分你无减缺席者所以吾同囖!
无问题既。带座卜!
參加[2012-2013歐冠盃]長途計分賽 第8回

1:04月10日02:45 多蒙特 vs 馬拉加  
半全場 主主

2:04月10日02:45 加拉塔沙雷 vs 皇家馬德里
半全場 客客

3:04月11日02:45 巴塞隆拿 vs 巴黎聖日門
估波膽  2-1

4:04月11日02:45 祖雲達斯 vs 拜仁慕尼黑  
半全場 主客
參加[2012-2013歐冠盃]長途計分賽第9回 特別回

估4強全部抽籤結果,

皇家馬德里vs拜仁慕尼黑
多蒙特vs巴塞隆拿
我迟少少再计返D分数出来。Stay tune!

第8回
1:04月10日02:45 多蒙特  vs 馬拉加
2:04月10日02:45 加拉塔沙雷  vs 皇家馬德里
3:04月11日02:45 巴塞隆拿  vs 巴黎聖日門
4:04月11日02:45 祖雲達斯  vs 拜仁慕尼黑

会员多蒙特 vs 馬拉加加拉塔沙雷 vs 皇家馬德里巴塞隆拿 vs 巴黎聖日門祖雲達斯 vs 拜仁慕尼黑得分
chlonline00055
我系一督屎550010
chan200308500510
金石良00000
fls12550005
chowold2505010
kikideebaby00055
IF21250005
zzleezz00000
ckw473750005
luke168500510
山棻爺爺500510
mysteryray00000
total35552575

賽果:

8 強(次回合)巴塞隆拿1:1 (0:1)巴黎聖日耳門
8 強(次回合)祖雲達斯0:2 (0:0)拜仁慕尼黑
8 強(次回合)多蒙特3:2 (1:1)馬拉加
8 強(次回合)加拉塔沙雷3:2 (0:1)皇家馬德里

参加会员缺席次数
HIDE3取消資格
mysteryray 兄, 我中2場喎應該.
參加[2012-2013歐冠盃]長途計分賽 第8回

1:04月10日02:45 多蒙特 vs 馬拉加  
主客和  主

2:04月10日02:45 加拉塔沙雷 vs 皇家馬德里
主客和  客  

3:04月11日02:45 巴塞隆拿 vs  ...
chan200308 發表於 2013-4-12 05:19 AM
系涡!!我悌错左,我放工返到屋企再改,依家吾方便。
我开OT到依家仲未返屋企啊,可能要迟D再update了!吾好意思。
第8回分数加多5分,计错分数,吾好意思!
欧冠半决赛具体抽签结果如下(列前者先打主场):

皇家馬德里 vs 多蒙特   
拜仁慕尼黑 vs 巴塞隆拿
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第9回 特別回(此回合特別卡不適用)
估4強全部抽籤結果,估中一場有3分
截止時間 04月12日18:00

JackyNelson皇家馬德里vs巴塞隆拿多蒙特vs拜仁慕尼黑0
chan200308皇家馬德里 vs 拜仁慕尼黑多蒙特 vs 巴塞隆拿0
chlonline皇家馬德里 vs 多蒙特拜仁慕尼黑vs 巴塞隆拿3
fls125皇家馬德里 vs 拜仁慕尼黑多蒙特 vs 巴塞隆拿0
zzleezz皇家馬德里 vs 拜仁慕尼黑多蒙特 vs 巴塞隆拿0
山棻爺爺皇家馬德里 vs 多蒙特拜仁慕尼黑vs 巴塞隆拿3
我系一督屎皇家馬德里vs巴塞隆拿多蒙特vs拜仁慕尼黑0
IF212皇家馬德里 vs 多蒙特拜仁慕尼黑vs 巴塞隆拿3
luke168皇家馬德里vs巴塞隆拿多蒙特vs拜仁慕尼黑0
kikideebaby皇家馬德里vs巴塞隆拿多蒙特vs拜仁慕尼黑0
mysteryray皇家馬德里 vs 拜仁慕尼黑多蒙特 vs 巴塞隆拿0
ckw4737皇家馬德里 vs 拜仁慕尼黑多蒙特 vs 巴塞隆拿0
chowold2皇家馬德里vs巴塞隆拿多蒙特vs拜仁慕尼黑0
金石良皇家馬德里 vs 多蒙特拜仁慕尼黑vs 巴塞隆拿3

竟然只得4人估中