返回列表 回復 發帖
batman 躺着中抢
4461 發表於 2020-1-26 10:42 AM
大家闷闷地都系乜都讲一餐架啦
條骨都無佐lu
lhy92725 發表於 2020-1-26 03:15 PM
可以講下廣州情況如何嗎有親戚話廣州地鐵巴士全停 同死城一樣
可以講下廣州情況如何嗎有親戚話廣州地鐵巴士全停 同死城一樣
free2penny 發表於 2020-1-26 07:03 PM
地鐵無停啊,巴士都開啊,我尋日先坐過
不過會唔會過兩日有新措施,就未知
人係少咗D,本來廣州平時多外來人,過年都係清淨D嘅
今年可能來廣州玩嘅人少咗,本地人又確實多咗人無出街,咪顯得又靜D咯
條骨都無佐lu
今日下午,新京報記者獲得的一份落款為黃埔區城管局的通報,黃埔區城管局副局長尹維新的岳母於1月19日下午來到廣州,1月21日下午發現疑似感染症狀,當晚被送到南方醫院隔離排查。 1月22日,尹維新的岳母被確診感染病毒,於南方醫院隔離治療。 1月24日,尹維新一家三口被確診感染病毒,於廣州市第八醫院隔離觀察。
呢個新聞我都聽講了,廣州是有病例,而且好似話列出幾個點比較嚴重
條骨都無佐lu
廣東省實施公共場所必須戴口罩措施 違者依法處理

廣東省為防新型冠狀病毒疫情擴散,決定即日起全省公共場所,實施佩戴口罩措施。通告要求民眾在酒店、卡啦OK、體育館、步行街、商場、公共交通等人群聚集的地方戴上口罩,各公共場所經營者應該要求進入場所的人戴口罩,並在入口設置提示,勸阻未佩戴口罩人士,不聽勸阻的人將依法處理。
還存在啊?之前唔係話清潔咗了麼
條骨都無佐lu
lhy92725 發表於 2020-1-26 03:15 PM
有风吹是鬼佬搞事?
呢個新聞我都聽講了,廣州是有病例,而且好似話列出幾個點比較嚴重
lhy92725 發表於 2020-1-26 09:13 PM
还买不到口罩?
廣州超市出現搶糧
內地中央電視台報道,國務院決定春節假期延長至2月2日年初九,2月3日起正常上班。大專院校、中小學及幼稚園推遲開學,具體時間由教育部門另行通知
廣州超市出現搶糧
free2penny 發表於 2020-1-27 09:17 AM
抢乜鬼,大把野卖
條骨都無佐lu
內地中央電視台報道,國務院決定春節假期延長至2月2日年初九,2月3日起正常上班。大專院校、中小學及幼稚園推遲開學,具體時間由教育部門另行通知 ...
free2penny 發表於 2020-1-27 09:21 AM
其实帮助真系唔大,推迟一两日,回程大军都系最多推迟一两日启程,有帮助吗
條骨都無佐lu