返回列表 回復 發帖

[手機情報] htc one幾時先出?

香港究竟幾時先有呀...等到頸都長了, 台灣個邊都有喇
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
呢部同之前既ONE有咩唔同???最近好多人講咁
) t( w! e7 x; l5 P% w公仔箱論壇kenneth_2 發表於 2013-4-2 06:37 AM
# A1 h0 a& }+ {. {
分別係...呢部係新架囉
0 t+ `: f7 i. P+ C- d& FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家既旗艦機, 個款仲好靚仔公仔箱論壇; T& F1 E- y8 |; ~
4# 魚柳bell 公仔箱論壇( o, @! W3 u1 W# N7 H; s: p& S
好型喎真係!金屬機身黎架?0 \3 I0 e+ H+ H& v6 U9 f6 w: ?
呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
4# 魚柳bell $ D7 c6 l3 e) c! L$ s( }% ^
好型喎真係!金屬機身黎架?
  z/ ?; W; I3 b2 f) x9 b9 ~$ x呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
# D. O: B- h3 M  O# k' q: i4 y! stvb now,tvbnow,bttvbkenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
7 G& R4 u  F- L/ C8 g7 n. P公仔箱論壇係呀, 質感好正8 u" j+ X, v8 g
你想比d咩先..哈哈, 我就鍾意one多d, 影相又靚d
依家公佈左月尾會出啦, 今次呢部好多人都等到頸都長tvb now,tvbnow,bttvb$ ?5 f9 ~  Z* ?4 d
魚柳bell 發表於 2013-4-2 06:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, y) v4 X7 I# u  ]/ W* f4 S" m
快d有就好喇, 睇台灣個邊d人讚到勁好咁, 我係youtube睇左條片音質仲好靚
4# 魚柳bell   S2 S7 }6 A% {5 G- b( u4 x, s! [# q
好型喎真係!金屬機身黎架?
' s7 V$ u+ G+ ]" r  }6 Fwww1.tvboxnow.com呢部同s4比既話邊部好d呀咁?遲d都想換手機
" M5 Q' F% H5 }: g, ?& Xtvb now,tvbnow,bttvbkenneth_2 發表於 2013-4-2 07:16 AM
3 Y6 [/ M2 i* W  }; H0 C
S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
4 k8 n& P  A& K2 l+ B7 |7 [# Z  [S4同之前既NOTE2差唔多咋喎, 連外形都一樣咁, 我覺得ONE正好多同埋影相都好D添: http://digital.sina.com.hk/news/-7-1347305/1.html?l=2165251
, `: Y6 \' V) G公仔箱論壇PyramidHead 發表於 2013-4-2 08:18 AM
( ~7 w' p4 d- w& V4 g! W
估唔到one雖然話400萬像素, 影出黎靚過1300像素咁多@@ 睇落去仲細緻清晰好多添
今個月底就會有!我都好心急
( {1 a' X# D- `9 C# D+ \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。見到台灣forum d人post出黎既實機相, 真係好靚, 個mon真正高清
4/5 sell in Hong Kong la.
HTC跳水王,还是等两月省2000
???  ??? ???