返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1/ A! J2 E2 a8 w
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1
: t7 e3 ?6 G+ _% C  a6 S1 i公仔箱論壇成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G2 O- @! @' _8 _  }% W$ c
沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
公仔箱論壇2 d, Y% |; y. C3 c  S# Q
下, 咁搵笨
7 j) N# _( F0 v! y6 `- Ztvb now,tvbnow,bttvb不過佢3g同4g係咪同時出先?
) o9 @0 e) b2 P( W1 q. F6 l2 q
下, 咁搵笨tvb now,tvbnow,bttvb, C: w( A+ d% W% m
不過佢3g同4g係咪同時出先?. ^3 p9 A, j1 R
maydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
% f4 \) i# r$ h$ o1 q唔係呀, 4G版聽講會再遲D
! I7 Y) l$ Y3 P. P4 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+
3 j$ P* m% o9 ]/ f8 A" g3 Z% h) f公仔箱論壇成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
; P) f: c5 g+ w! J6 w公仔箱論壇依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+tvb now,tvbnow,bttvb3 v7 m  y$ ^  I! G3 A
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.6 l: Y  f( Y" u* N# K
skychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
www1.tvboxnow.com- F- n/ l, G' G: o+ I( f
下..乜咁樣架
" o: m# [+ m4 T. fwww1.tvboxnow.comS4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
. r8 g9 o9 j/ f" O6 v9 Swww1.tvboxnow.com依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
! }! T. h! a$ f3 U5 m一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
' _5 m9 N% U2 e2 n4 q0 t& n公仔箱論壇呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
2 x" H+ p" N; ^
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢4 _# I$ Q7 T5 ?! x
maydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
7 p* O: U( ~# W1 U' J% ctvb now,tvbnow,bttvb我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚dtvb now,tvbnow,bttvb: N7 n% f/ R, D
今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊
& v$ a1 a- h+ \: L2 O# kagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊 ( N: f3 W3 l" V+ r) F
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重公仔箱論壇7 f' Q2 b0 U$ k& ^1 K0 \4 @" e* k" Z6 \
bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
7 n; v, X( s, F6 U係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題
" i, O4 q& |  w0 y# J/ Ewww1.tvboxnow.combtw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊
% q3 N1 w- u" Y* G6 O- }公仔箱論壇agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
$ A. w& j$ m/ [* pbombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
4 `1 g4 f- R' E$ v' H* \7 P6 r" eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯tvb now,tvbnow,bttvb0 A. X; \% @4 V! a4 \+ `& D. C+ M
不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁