返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1
/ n* d# d% T; f+ e) twww1.tvboxnow.com成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1
4 B0 J/ @- ?1 v- T- atvb now,tvbnow,bttvb成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 |5 e  M- G' W3 d1 z) R" S
沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
公仔箱論壇+ x: ~  f3 ]4 x, o  h
下, 咁搵笨6 W" y* e- ?, h# R4 Q
不過佢3g同4g係咪同時出先?
! E) V& Y* K. S) X; z' T
下, 咁搵笨公仔箱論壇3 ^9 I- a) N  P1 x
不過佢3g同4g係咪同時出先?
. h9 ]8 P9 a0 s+ s8 N8 x: d1 @  qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。maydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
; t) D8 D% U' F唔係呀, 4G版聽講會再遲D
3 w% _9 `( Q1 N. i5 d" E* J% M  x不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+9 v! Y9 r% n5 R$ ?. H
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
! V3 s+ i7 X# w4 B2 f& F依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+
  f" o+ `& ~# l  D/ q, [6 ]/ A3 dwww1.tvboxnow.com成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
# g, F( ^: _  M: J# R+ Yskychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 q) Y0 u$ }& l6 k6 t4 ^0 N+ u
下..乜咁樣架
4 B& a0 O$ {; @1 U公仔箱論壇S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
9 E# x. P% F8 A1 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快dwww1.tvboxnow.com! t% r5 i; @; G+ t
一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
0 d# {8 G; ^( W% p6 J! D' x& Ftvb now,tvbnow,bttvb呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
( r/ l. b' q/ N9 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢tvb now,tvbnow,bttvb/ Y9 h& [. A& T: @; D) n
maydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
+ O0 |! B5 r- X公仔箱論壇我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d公仔箱論壇: x5 }5 g) {6 x* x" A* w- z; g( f
今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊 , e' O" V9 u8 N$ u5 s
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊 8 @' @, H! h( d* }" Z: p1 L6 Q
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
2 P- M3 q- H# J6 C* Z5 hbombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
www1.tvboxnow.com: ?3 m' m; [1 O: z
係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題* l: _9 c/ p1 O6 X; U. q; {5 d0 `; y
btw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊
) i% L) A" o; \agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重& N9 {; F  ]% [5 l' d! }
bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
9 {& J9 f9 a/ Q' Q# V# Z$ m* \www1.tvboxnow.com係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯6 B% l  L( W, ^* k( i  a7 E- m/ I
不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁