返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!7 N6 u8 R( G5 z* a" D+ l
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
8 u+ B8 H+ ?9 L) [0 g' p9 n5 `1 o% xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
tvb now,tvbnow,bttvb. z* ~2 m; ?  d- U
呢部好唔好用?未用過htc機公仔箱論壇! t( |) ^$ M1 p/ p
你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
6 A' Q7 J& F7 e. ?5 {( I/ F+ ^www1.tvboxnow.com我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
# j' X- B0 w3 M; g5 D+ h公仔箱論壇同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1www1.tvboxnow.com' n1 B7 q' x' C8 X
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499( A) @; j- J: y  A; y$ |6 z
acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
6 ?. y; L2 X# ^( f  q( cwww1.tvboxnow.com唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1公仔箱論壇4 ^# t4 {6 X8 q- e. t* O1 C  R
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去( m: R( P+ Y" e4 e- a& w: I
bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
) m# f2 b5 g" W2 z  ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' s& z9 \6 ?- J+ }; J
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
" x; S, x- E' {" T5 Vwww1.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 {& R% D* q# |( J
係呀, 我覺得白色幾好! W/ K# N: Q3 H) m7 g8 z" k/ @
而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" U8 }/ K. a( ~( H
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
: m6 C7 E5 A  c
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁9 d! Q) \, C# g8 f
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' _; c/ q  v# B
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁公仔箱論壇5 K5 i9 S  u! R0 D
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
7 d7 n$ ~- V* ?# h% t2 }4 Y9 xwww1.tvboxnow.commaydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
0 f. X: z9 t3 @. }公仔箱論壇真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
www1.tvboxnow.com9 o9 }1 o, q' I, S
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
: k, D6 `6 w/ ?) nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
/ Q/ ?, z7 p* C, I8 r係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU