返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
* f  T3 E& f0 G+ o; Utvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
4 B9 G# ]7 v9 \* E) W6 W* v呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
tvb now,tvbnow,bttvb, W. ?% H' v- R  `) x# i
呢部好唔好用?未用過htc機7 R. `6 c; D8 |5 b6 a
你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- J% ]3 c' B5 X2 }7 A* Z6 R) [& W
我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
7 a5 C9 }$ S2 e4 N: r  Z3 l4 d- `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1
" E, O' @$ j: W& ?1 Ewww1.tvboxnow.com我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499# }: {8 c! g2 e3 S+ Z- M
acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
) R" ]! Y! l% P: C
唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1
8 G# E: j( C8 T" E) O/ f  [7 Swww1.tvboxnow.com我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 Q* N  Z3 Y. K: |0 z: }
bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
+ r% x/ C/ {; d7 R7 w有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
8 p6 i8 h% |/ ?! s5 w: Q7 }0 @
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
+ D2 ]1 V0 f: s9 H2 jwww1.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' C% j# o3 k! b$ g
係呀, 我覺得白色幾好
* e8 b% c3 W0 t. p- \# k' z/ k1 s而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!公仔箱論壇9 ^& y4 z2 {" S5 x0 e3 R& q8 n
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
* {% A5 U) g$ ]呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
; P3 P: b: n6 f" {/ b1 B# Q4 Mhttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
/ T2 _' L' C- ^4 F& `6 T# C( l呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁www1.tvboxnow.com- K( y( D1 v" m; \
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
0 Q' i: p3 f. \: v' Jwww1.tvboxnow.commaydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
! i# h9 |8 j! O! f& g# C8 i8 u8 g) rtvb now,tvbnow,bttvb真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
& y) b- t1 I5 T$ _# f
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正; f; d3 {1 z1 q/ G1 j1 S3 r9 H
你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
0 R! b, y9 g5 V  s# F' b
係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU