返回列表 回復 發帖
我是不是人呀???
喔~~不是
我是小天使~~~^^
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 ckhooi74 於 2008-1-26 03:47 PM 發表

哗!失惊无神走出来,吓到我
我一直都在,係你睇唔到啫~~
我冇嚇人呀~我是小天使,不嚇人
原帖由 angkukubb 於 2008-1-26 03:50 PM 發表

i dun understand wat u mean
he is going to sleep lar~~:onion14:
原帖由 ckhooi74 於 2008-1-26 03:54 PM 發表

哈哈 小天使,但系你个样好得人惊嚄!
我個樣有几得人驚呀~~
我對自己個樣好滿意wor~~
where is boy 12 ar??? disappear???
原帖由 ckhooi74 於 2008-1-26 04:04 PM 發表

小天使应该系穿白色衣的!
白色衣已經過時,依家係....你中意點著都得....
原帖由 angkukubb 於 2008-1-26 04:10 PM 發表
uplevel is like me 上級忍者
so wen u level is higher then u can extra 閱讀權限, extra upload space and etc
對我嚟講...吹水是找人聊天
我不是為了up level 才吹水~~
我又回來啦~~
各位好~~~~
原帖由 boy12 於 2008-1-26 05:13 PM 發表

I have to go sleep la me here 4:10 a.m.

886 :sleeps: Everyone !
every time i come and u go......

回復 #317 ljw1982 的帖子

杰少~~你咁遲先嚟
教主走咗啦~~
不過依位張無忌教主係....女生來的
女子有問題咩??
小心被人告你性別歧視

回復 #385 ckhooi74 的帖子

各位早晨~~
右使早晨~~
原帖由 ckhooi74 於 2008-1-30 09:28 AM 發表

小天使早晨~~, 了吗?
沒有~~我的飯餐都還沒有吃
現在有一點肚餓。。。:019:
原帖由 ckhooi74 於 2008-1-30 09:40 AM 發表

好可怜哦 !为什么还没吃呢?
在學校,沒有東西吃~~
要去上課了~~
有謎語~~猜中有奬嗎?