返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
* _" z7 a4 ^$ t$ X" V公仔箱論壇i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
' i* H5 [2 O) {8 H
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
& t1 M+ S/ U, I$ G/ T
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?公仔箱論壇5 u; G3 P% }6 P- v* Z' H1 y
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
+ \+ T' b. d( C* u6 ywww1.tvboxnow.com3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
, ^/ R5 z4 a: q) V6 `www1.tvboxnow.com講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
2 ?( y3 J/ E7 j! e  E8 t8 C9 t4 [1 d公仔箱論壇maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
! u- ^% M- h; C6 |/ s' H; L3 r* C
連傾電話個d都會熱??tvb now,tvbnow,bttvb( f1 d. ]0 w6 v  s. d
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
4 ^" ^+ k5 d- r
連傾電話個d都會熱??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 a/ i% J$ V" e; ~# o0 y: x0 P
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分tvb now,tvbnow,bttvb3 n3 h! h0 Z2 g) r5 F0 O
米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
www1.tvboxnow.com: k, T" D9 j  k- |% N: l
係, 用一陣就會熱tvb now,tvbnow,bttvb( F% p, Z# x& B2 z" O9 }$ M
講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 `# }: O# x( @6 s; b- L
沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& ?3 k. a" Q0 {3 a) |
SENSE TV係咩黎架??
9 H+ ~' C; F5 [) ^! ~% ^
SENSE TV係咩黎架??www1.tvboxnow.com( o2 ]1 H: d6 U  ^* |3 @. `- R" }
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
+ Q1 V8 B0 s* I3 G可以將one當做遙控
& `; w# f9 K) R其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...www1.tvboxnow.com1 _+ O# E% s' p2 g7 `4 Z, X% R
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 S$ A7 v2 U8 O% x$ n5 L" i6 z
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
0 a$ F- S7 z8 ^# ~+ I7 r; @9 jtvb now,tvbnow,bttvb可以將one當做遙控tvb now,tvbnow,bttvb1 Z6 {  O: k  O
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
- [4 C' m! f. `% V' W% awww1.tvboxnow.com沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 V' R9 N! H* H4 }
咁犀利
' s  x, i. i3 j- Z+ YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我今晚都出去試下部機先
3 U' M1 z" q5 p7 _我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架6 ]& }! N: `$ }7 w3 x. x+ C: D, H
魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
( y% E( K/ q: g0 N% E: e% G$ _www1.tvboxnow.comwow,你幫我打左支強心針$ N# o6 o2 ?5 ^( K; v2 o7 B
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
tvb now,tvbnow,bttvb& d9 p6 B$ D( H. \
wow,你幫我打左支強心針7 c" E0 m4 g. O- _! _' A
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
7 f* i4 M2 l1 C8 V5 Xwww1.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 \- T+ T# p0 H$ p0 o
我覺得d電都ok襟www1.tvboxnow.com, n0 b# o5 N' b( M
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文
' H/ g/ F  n, s5 K1 e6 Ktvb now,tvbnow,bttvbhttp://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm